AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Páramentesítő választása.

Szélvédő páramentesítő használatával lényegesen csökkenthető az a kellemetlenség, amit az autó szélvédőjén, vagy az oldalsó ablakokon felgyülemlő vízpára okoz, főleg a hidegebb napokon.

Mire jó a páramentesítő

A szélvédő páramenetesítő arra jó, hogy a sprayből a szélvédőre fújva lényegesen csökkentse a pára kicsapódását a hideg üvegen. Ennek leginkább az autó indításakor van jelentős gyakorlati haszna, amikor a szélvédő hőmérséklete megegyezik a külső levegő hőmérsékletével, ezért a belső, melegebb levegő páratartalmának egy része kicsapódik rajta.


Keresse meg autójához megfelelő szélvédő páramentesítőt:

1 2 > 
1 2 > 

Nyilván megoldja a párásodás gondját, ha menet közben a fűtés felmelegíti az ablakot, de nem mindig van időnk arra, hogy ezt megvárjuk. A pára egyébként nem csak a hideg üvegen, de az egyéb hideg tárgyakon, tehát a fém felületeken is kicsapódik. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A szélvédő páramentesítő használata

Autó szélvédő pára

 

A szélvédő páramentesítőt minden esetben előzőleg gondosan megtisztított felületre szabad csak kipermetezni, mert a zsíros, vagy egyéb szennyeződést tartalmazó felületeken nem elég hatásos. Nagyon fontos azt is tudni, hogy a már párás ablakra semmi értelme párátlanítót fecskendezni, mert azzal csak rontunk a helyzeten, a párát nem fogjuk tudni így eltávolítani. Az sem szabad szem elől téveszteni, hogy nem a levegő teljes párátlanítása a cél, hiszen 40-50 százalékos páratartalomban érzi az ember a legjobban magát.