AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Nanotechnológia választása.

A nanotechnológia a 21. század egyik meghatározó fejlesztési iránya, amely az atomok és a molekulák szintjén nyúl bele az anyagok szerkezetébe. Nem csak a mikroelektronikában játszik fontos szerepet, de szinte az élet minden területén, így mára betört az autóápolásba is.

Nanotechnológia az autó ápolásának szolgálatában.

Az autó egyik legkényesebb alkotó eleme a karosszériát kívülről fedő fényezése, amit nem csak erős és nagy erőbehatások, mint például ütközés, ütés, karcolás károsíthatnak, de egészen kicsiny sokkok sokasága is.


Keresse meg autójához megfelelő nanotechnológiával készült autóápolási termékeket:


Nanotechnológia autóápoláshoz.Beleértve ebbe a napsugárzást, de a finom por, homok, vagy fémreszelék okozta sérüléseket, a vegyszerek nyomán keletkező anyaghiányokat is. Ezek nagyrészt mikroméretű sérülések, amelyek „begyógyításához” a nanotechnológia által létrehozott szintetikus védőanyagok a legalkalmasabbak. A nanotechnológia megszületésének köszönhetően a milliméter milliomod részénél is kisebb részecskéket hoznak létre, amelyek nano méretű filmet képeznek a védendő felületen, így például az autó fényezésén. Tekintse meg további termékeinket is autója ápolásához!

Nano technológia a karosszéria védelmében!

A nanotechnológia segítségével olyan lakkok és festékek hozhatók létre, illetve olyan védőréteg vihető fel az autó fényezésére, amely a legkisebb, molekula méretű karcolásokat, nyílásokat is képes befedni. Ezzel nem csak azt akadályozza meg, hogy a szennyeződés, por, olaj, zsír, egyéb szerves anyagok tapadjanak meg a karosszérián, de azt is, hogy a vízmolekula tudjon a fényezésen „megkapaszkodni”. Így olyan felület jön lére a nanotechnológia segítségével, amiről mint kis golyócskák, leperegnek a vízmolekulák, a felület mindig teljesen nedvességmentes marad, ami megkönnyíti a korrózió elleni védekezést. A nanotechnológia alkalmazásával ezt a jelenséget hasznosítja például a Sonax Nano Lack Protektor is.