AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Műszerfal ápoló választása.

Műszerfal ápoló használatával egy speciális film réteg képződik a műanyag vagy gumi felületen, ami távol tartja a pórt és egyéb szennyeződéseket, elővarázsolva ezzel az utastér eredeti színvilágát. Tekintse meg kapcsolódó autóápolás termékeinket is!

Műszerfal ápoló használatával megóvjuk autónk belső műanyag felületeinek kirepedését.

Műszerfalon túl minden más belső műanyag és gumi felület ápolására és védelmére is használhatja a műszerfalápoló termékeinket. Bátran ajánljuk minőségi Sonax, Sct Mannol és Motip műszerfalápoló termékeinket, hogy hosszútávon megőrzi autója belső ragyogását. Az autó műszerfal ápoló kendő a legegyszerűbb.


Keresse meg autójához megfelelő műszerfalápolót:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Ez a tisztítást, a nedves és száraz törlést legjobban szolgáló nedvszívó anyagból készül kendő. Használata azért ajánlatos, mert nem hagy nyomot maga után a csillogóra tisztított műszerfalon, vagyis nem hullanak ki belőle szálak és nedvszívó tulajdonsága miatt nem keni-feni a koszt és a vegyi anyagokat a műszerfal felületén, hanem magába szívja, ahonnan gyorsan és maradéktalanul el lehet távolítani, hogy újra használni lehessen. Nedvesített és száraz autó műszerfal ápoló kendő egyaránt kapható.

Műszerfal ápolása könnyedén és hatékonyan

Műszerfalápoló spray használata egyszerűen.

A műszerfal ápoló spray már nem egy passzív műszerfal ápoló, amely csak a tisztítást szolgálja, de annál sokkal többre is képes, ugyanis kellemes, selymes fényt ad a műszerfalnak, frissíti a színeket, a műszerfal nem csak fényesen tisztának látszik, de sok esetben még kellemes illatot is áraszt. A műszerfal ápoló spray ugyanis számos gyümölcs illat változatban kapható. Ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkezik a műszerfal ápoló hab is. A műszerfal ápoló hab használatakor nem permetezzük a a műszerfal ápoló anyagot a kívánt felületre, hanem hab formájában nyomjuk rá és kenjük el rajta.