AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Motorblokk tisztító választása.

Motorblokk tisztító használható arra, hogy eltávolítsuk a különböző makacs szennyeződéseket a motorblokk külső felületéről.

Mikor van szükség motorblokk tisztító használatára?

Motorblokk tisztítót leginkább akkor érdemes használni, ha valahol szivárog az olaj, mert a motorblokk külsejének letisztítása után pontosan megállapítható, hol a hiba. Az is előfordulhat, hogy valami rendkívüli szennyeződés történt, mert például véletlenül ráborítottunk egy vegyszert a motorra. Sokan viszont akkor szánják rá magukat a nagytakarításra, ha el akarják adni az autójukat.


Keresse meg autójához megfelelő motorblokk tisztítót:

Pingo Motortisztító Pingo

Pingo Motortisztító Pingo Pingo Motortisztító Pingo
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

K2 AKRA 770ml Motorblokk tisztító K2

K2 AKRA 770ml Motorblokk tisztító K2
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

AM BIGMAN Motorblokk tiszt.500 Láng

AM BIGMAN Motorblokk tiszt.500 Láng
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár


Nos, erről komoly vita folyik az interneten, sokan úgy vélik, hogy könnyebb eladni egy csillivili kocsit, mások meg azzal érvelnek, hogy ez gyanút kelt a komoly vásárlókban. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Sokfajta motorblokk tisztító kapható

A motorblokk tisztító jellemzően valamilyen erős hatású vegyszer, amely képes eltávolítani a zsír, az üzemanyag és az olaj foltokat, valamint a többi makacs szennyeződést a motor felületéről. A tisztítószer nagyon is különböző kiszerelésekben kapható, a kisebb szprejtől egészen az 5 literes kannáig. Webáruházunkban egyebek között K2, Láng, Pingo és Sct márkájú motorblokk tisztító kapható. Van olyan motortisztító is, amely nem a motorblokk külsején használható, hanem a motor olajrendszerében tisztít, megszüntetve a legdurvább lerakódásokat is. Az elektromos és a hibrid autók esetében azonban nem ajánlott az utóbbi használata.