AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Motorblokk tisztító választása.

Motorblokk tisztító használható arra, hogy eltávolítsuk a különböző makacs szennyeződéseket a motorblokk külső felületéről.

Mikor van szükség motorblokk tisztító használatára?

Motorblokk tisztítót leginkább akkor érdemes használni, ha valahol szivárog az olaj, mert a motorblokk külsejének letisztítása után pontosan megállapítható, hol a hiba. Az is előfordulhat, hogy valami rendkívüli szennyeződés történt, mert például véletlenül ráborítottunk egy vegyszert a motorra. Sokan viszont akkor szánják rá magukat a nagytakarításra, ha el akarják adni az autójukat.


Keresse meg autójához megfelelő motorblokk tisztítót:


Nos, erről komoly vita folyik az interneten, sokan úgy vélik, hogy könnyebb eladni egy csillivili kocsit, mások meg azzal érvelnek, hogy ez gyanút kelt a komoly vásárlókban. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Sokfajta motorblokk tisztító kapható

Autó motorblokk tisztítása

A motorblokk tisztító jellemzően valamilyen erős hatású vegyszer, amely képes eltávolítani a zsír, az üzemanyag és az olaj foltokat, valamint a többi makacs szennyeződést a motor felületéről. A tisztítószer nagyon is különböző kiszerelésekben kapható, a kisebb spraytől egészen az 5 literes kannáig. Webáruházunkban egyebek között K2, Láng, Pingo és Sct márkájú motorblokk tisztító kapható. Van olyan motortisztító is, amely nem a motorblokk külsején használható, hanem a motor olajrendszerében tisztít, megszüntetve a legdurvább lerakódásokat is. Az elektromos és a hibrid autók esetében azonban nem ajánlott az utóbbi használata.