AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Mosópárna választása.

Mosópárna segítségével lehet az autó karosszériáját a leghatékonyabban és a legkíméletesebben megmosni. A jó mosópárna a siker záloga, a legjobb mosószerek használata mellett is. Tekintse meg további autóápolás termékeinket is!

A mosópárna fontossága

A mosópárnát arra fejlesztették ki, hogy az autó tisztítása közben a lehető leghatékonyabb legyen a szennyezések eltávolításában és a legkíméletesebb az autó fényezésével szemben. E kettős funkció között az egyensúly megteremtése nem könnyű feladat. Ezért a mosópárna egyik oldalán mikroszálak vannak, amelyek magukhoz vonzzák a port és az egyéb szennyező anyagokat.


Vásárolja meg kedvezményes áron az autójához szükséges mosópárna terméket:


Míg a másik oldal úgy van kialakítva, hogy alkalmas legyen a makacs szennyeződések, a fényezésbe szinte beleégett bogármaradványok eltávolítására is.

A mosópárna „működése”

Autó tisztítása mosópárnával

 

A mosópárna kis leegyszerűsítéssel egy szuper mosogatóronggyal és egy szivaccsal egyenlő, illetve ezek keveréke, amibe egy kefe és egy portörlő van beleoltva. A rongy töröl, a szivacs magába szívja a nedvességet és azzal a szennyező anyagokat, amiket ki lehet belőle facsarni. A mosópárna hálója kefeként működik, a mikroszálak pedig finom portörlőként fungálnak. Ez a multifunkcionális tisztítóeszköz ráadásul hosszú élettartamnak örvend, többször is jól felhasználható, mert könnyen megtisztítható.