AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Magasnyomású mosó választása.

Magasnyomású mosó használatával a lehető legkíméletesebben lehet eltávolítani az autóra rakódott szennyeződéseket, mégpedig a legkevésbé hozzáférhető helyekről is.

A magasnyomású mosó funkciója

A magasnyomású mosó funkciója az, hogy úgy távolítsa el a legmakacsabb szennyeződéseket is az autóról, illetve annak a legeldugottabb alkatrészeiről is, hogy közben a lehető legkevesebb mechanikus hatás érje az alkatrészt magát.


Keresse meg autójához szükséges magasnyomású mosót:


Ezzel a hatékony tisztítás úgy valósulhat meg, hogy a magasnyomású tisztítószer szinte csak a szennyeződésekre hat, magára, a megtisztítandó alkatrészre alig. Ahhoz, hogy kézi erővel, vagy más mechanikai eszköz használatával hasonló tisztító hatást tudjuk elérni, a megtisztítandó felületet erősen dörzsölni, kaparni kellene, ami annak károsodásához, vagy meghibásodásához vezetne.

A magasnyomású mosó működése

Autómosás magasnyomású mosóval

 

A magasnyomású mosó egy elektromos motor működtette kompresszorból, egy, a tisztító vegyszert tartalmazó tartályból és az onnan nagy nyomáson érkező oldatot a megcélzott helyre fókuszáló pisztolyból áll. A tartály feltöltése után a bekapcsolt kompresszor hozza létre a magas nyomást, ami a tisztítószert a pisztolyon keresztül a megtisztítandó helyre lövi. A víz mechanikus ereje és a benne oldott vegyszer együtt fejti ki a tisztító hatást. A szennyeződés leválik a megcélzott alkatrész felületéről, szinte lepattan róla, vagy oldott állapotban elfolyik.