AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Keréktárcsa tisztító választása.

Keréktárcsa tisztító nélkül ugyan nem áll le az autó, de egy jó minőségű felnitisztító csodákat tud tenni, mert egy szürke kinézetű autó külsejét is képes feldobni, nem is beszélve az új és szép kocsikról. A teljes autóápolási termék kínálat számos egyéb szert is magában foglal, böngészgessen belőlük.

Keréktárcsa tisztító, amitől csinosabb lesz az autónk.

Persze a keréktárcsa tisztító nem csak a küllemet javítja fel, de megtisztítható vele a keréktárcsa az agresszív szennyező anyagoktól, a fékportól, sártól, olajtól és a nedvességtől, minden az utca porában és sarában fellelhető káros, haszontalan anyagtól. Ezzel együtt a keréktárcsa tisztító védi is a tárcsát az oxidációval szemben.


Rendelje meg a megfelelő keréktárcsa tisztítót autójához:

1 2 > 
1 2 > 

Korábban a felnik és a keréktárcsák tisztítása kimerült a gépi mosóból kijövet annak konstatálásában, hogy a felni és a dísztárcsa fényesen csillog. Csakhogy ma már egyre elterjedtebbek az alumínium felnik, amelyek sokkal könnyebbek, mint az acélból készült elődeik, de legalább ennyivel nehezebb őket szépre varázsolni, tisztán tartani.

Könnyűfém keréktárcsák tisztítása felnitisztító segítségével.

Autó keréktárcsa tisztítása

A gondosabb tisztításra a keréktárcsa tisztító használatával nem csak a kényesebb felületkezelés miatt van szükség a könnyűfém kerekeknél, de a számos és bonyolult formájú küllő miatt is. Ezek a csillag szerűen szétágazó küllők gyakran maguk is összetett formában készülnek, amitől nagyon tetszetősek ugyan, de annál nehezebben tisztíthatók. A polírozott felületeknél tovább bonyolítja a helyzetet, hogy azokon minden kis piszok meglátszik. Itt van a legnagyobb szükség a korszerű kémia segítségére, a keréktárcsa tisztító használatára. Ez nem csak megkönnyíti a keréktárcsa tisztítását, de meg is kíméli a felni fényeit az erőszakos dörzsölés okozta karcolásoktól, védi a lerakodó fékbetétpor elektrolitikus rongálódásától, foltosodásától. Kínálatunkban Sonax és Sct keréktárcsa tisztító található.