AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

K2

K2 a márkaneve a K2 Autochem Kft-nek, amely elsősorban autóápolási és karbantartási cikkek és ragasztóanyagok forgalmazásával foglalkozik Magyarországon. A cég azt a célt tűzte maga lé, hogy partnereit barátokként kezeli.

A K2 elégedett ügyfelek helyett barátokat keres

Minden vállalkozás és cég, amely élénk és kiterjed kapcsolatot tart fenn az ügyfeleivel, azaz nagy számú partnernek és nem csak egy-két ügyfélnek szállít, arra törekszik, hogy azokkal jó legyen a viszonya. A K2 ennél is tovább akar lépni, amikor a cég filozófiájának alappillérévé teszi, hogy nem csak jó szállító-ügyfél kapcsolatot akar fenntartani, de barátit is mindenkivel, amivel ki szeretnének emelkedni a versenytársaik közül. Ez talán nem is véletlen annak fényében, hogy a K2 Atutochem Kft. elsősorban autóápolási és karbantartási cikkeket forgalmaz. Ezek olyan termékek, amelyek valahol magukban hordozzák a gondoskodás, a szeretet és mintegy a barátság ismérveit is. Kínálatukban a políriozó és a wax a legnépszerűbb.

 

Keresse meg autójához megfelelő K2 autóápolási és szerviz segédanyag termékeket:

Már a K2 is baráti összefogásból jött létre

A K2, amely a nemzetközileg elismert és immár a világ 60 országában aktív, mintegy 400 autóápolási és karbantartási terméket forgalmazó multinacionális vállalat magyarországi képviselete, maga is baráti együttműködésből született meg. Immár 2008 óta igyekszik hazánkban is utat törni a minőségi autóápolás és karbantartás számára. A névadó globális vállalat – talán egyáltalán nem is olyan meglepő – Lengyelországban működik, Melle Sp. Z o. o. vagyis Melle Kft névvel, az észak-lengyelországi Ostrów Wielkopolskiban immár 20 éve.