AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Feketítő anyagok választása.

Feketítő anyagok, más néven feketítő krémek használhatók az autónk külső fekete műanyag és gumi alkatrészeinek kezelésére. Teljes autóápolás kínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Mire használhatók a feketítő anyagok?

Ezek a feketítő krémek vagy anyagok látszólag esztétikai célokat szolgálnak, szebbé teszik az autók idővel mattá váló fekete külső alkatrészeit, ha műanyagból vagy gumiból vannak. Ilyen lehet például a lökhárító, vagy legalábbis annak a gumi része. Valójában azonban ennél többről van szó, a feketítő anyagok egyúttal karbantartják ezeket a felületeket, ...


Válogasson a különböző feketítő anyagok között:


...a velük megújított alkatrészek lassabban öregednek és jobban ellenállnak az időjárás káros hatásainak. Vagyis a feketítő krémekre is igaz, ami általában elmondható az autóápolási cikkekről: nemcsak tisztítják és szebbé varázsolják az autót.

A feketítő anyagok járulékos haszna

Autóápolás feketítő anyaggal

 

Ezek az anyagok abban is hasonlítanak a legtöbb autóápolási cikkre, hogy használatuk hosszabb távon kifizetődik, még anyagi haszonnal is járhat. Ez meglepő lehet, de gondoljunk bele, hogy ha néhány év után lecseréljük az autónkat és a régit el akarjuk adni, egyáltalán nem mindegy, hogyan néz ki. A legtöbb ember hajlamos elhanyagolni az autóápolást, főleg a kezdeti időszak lelkesedésének hanyatlása után,  de ez komoly hiba, hiszen ettől is függ, milyen állapotban lesz az autónk néhány év múlva. Webáruházunkban a K2 Bono Black feketítő krémet ajánljuk figyelmükbe.