AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Bőrápoló választása.

A bőrápoló nem csak gondozza a bőrt, amikor felszívódik benne, amivel puhán és rugalmasan tartja, de például védelmet is nyújt a bőrre leselkedő veszélyek ellen, mint amilyen a penészedés is.

Bőrápoló használatával autónk nem csak tiszta lesz, de illatos is!

A bőrápoló a gépkocsiban ugyanazt a célt szolgálja, mint amikor a bútorainkon lévő bőrnél, vagy az egyéb bőrből készült lakberendezési, használati tárgyaknál kerül sor a bőrápoló használatára. A bőr penészedésének sok oka lehet, de az egyik, és a gépkocsi esetében a leggyakoribb a bőrborítás szennyeződése...


Keresse meg autójához megfelelő bőrápolót:

1 2 3 > 
1 2 3 > 

...illetve az ülések esetében az izzadsággal a bőrre kerülő anyagok. Tehát a bőrápoló használata előtt a bőr felületét meg kell tisztítani a szennyezéstől, főleg a portól és a rákerült folyadékok maradékaitól. A gépkocsik nagy részénél nem gond a bőrápoló beszerzése, mert nincsenek bennük bőrből készült elemek, vagy bőrrel borított dolgok. A prémium kategóriás járműveknél azonban gyakran az utastér számos elemén van bőr borítás és jellemzően bőrből vannak az ülések is. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Autó bőrápolás online webáruház

Bőrápolás gépkocsiban bőrápoló olajjal.

A leggyakrabban használt bőrápoló a bőrolaj. A korábban jelzett tulajdonságok mellett víztaszító is, tehát eleve megakadályozza, hogy a bőrbe szivárogjon a nedvesség. Ezzel elejét veszi a bőr belső szerkezete károsodásának. A bőrolaj egyik nagyon hatásos fajtája a méhviaszos bőrolaj. A megtisztított bőrfelületre ecsettel vagy finom ronggyal kell felvinni. Különösen jó szolgálatot tesz a méhviaszos bőrolaj a kiszáradt, már repedezésnek indult bőrnek. Ilyen esetben azonban több alkalommal is fel kell vinni ezt a bőrápoló szert, és minden esetben megvárni, amíg beszívódik a bőrbe.