AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Bőrápoló választása.

A bőrápoló nem csak gondozza a bőrt, amikor felszívódik benne, amivel puhán és rugalmasan tartja, de például védelmet is nyújt a bőrre leselkedő veszélyek ellen, mint amilyen a penészedés is. Egyéb autóápolás termékre is szüksége lenne? Nálunk biztosan megtalálja!

Bőrápoló használatával autónk nem csak tiszta lesz, de illatos is!

A bőrápoló a gépkocsiban ugyanazt a célt szolgálja, mint amikor a bútorainkon lévő bőrnél, vagy az egyéb bőrből készült lakberendezési, használati tárgyaknál kerül sor a bőrápoló használatára. A bőr penészedésének sok oka lehet, de az egyik, és a gépkocsi esetében a leggyakoribb a bőrborítás szennyeződése...


Keresse meg autójához megfelelő bőrápolót:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

...illetve az ülések esetében az izzadsággal a bőrre kerülő anyagok. Tehát a bőrápoló használata előtt a bőr felületét meg kell tisztítani a szennyezéstől, főleg a portól és a rákerült folyadékok maradékaitól. A gépkocsik nagy részénél nem gond a bőrápoló beszerzése, mert nincsenek bennük bőrből készült elemek, vagy bőrrel borított dolgok. A prémium kategóriás járműveknél azonban gyakran az utastér számos elemén van bőr borítás és jellemzően bőrből vannak az ülések is.

 

Bőrápoló webáruház

Bőrápolás gépkocsiban bőrápoló olajjal.

A leggyakrabban használt bőrápoló a bőrolaj. A korábban jelzett tulajdonságok mellett víztaszító is, tehát eleve megakadályozza, hogy a bőrbe szivárogjon a nedvesség. Ezzel elejét veszi a bőr belső szerkezete károsodásának. A bőrolaj egyik nagyon hatásos fajtája a méhviaszos bőrolaj. A megtisztított bőrfelületre ecsettel vagy finom ronggyal kell felvinni. Különösen jó szolgálatot tesz a méhviaszos bőrolaj a kiszáradt, már repedezésnek indult bőrnek. Ilyen esetben azonban több alkalommal is fel kell vinni ezt a bőrápoló szert, és minden esetben megvárni, amíg beszívódik a bőrbe.