AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Autósampon választása.

Az autósampon nem luxus, hanem hasznos eszköz, ami megkönnyíti az autó alapos letisztítását, és védi is a karosszériát, mert hátráltatja a korróziót és a gépkocsi színének kifakulását, ami lassítja annak értékcsökkenését.

Autósampon nem csak tisztít, védi is a felületet!

Az autósampon nem luxus, hanem hasznos eszköz, ami megkönnyíti az autó alapos letisztítását, és védi is a karosszériát, mert hátráltatja a korróziót és a gépkocsi színének kifakulását, ami lassítja annak értékcsökkenését. Az autósamponok rendkívül nagy választéka áll ma az autósok rendelkezésére.


Keresse meg autójához megfelelő autósampon terméket:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Például van előmosó autósampon és aktív autósampon, de illatos autósampon is. Ez meglátszik az autósampon ár alakulásában. Az előmosó sampon gyakorlati haszna, hogy fellazítja az autóra került, gyakran agresszív szennyeződést, és megkönnyíti annak eltávolítását, amivel jelentősen hozzájárul a kocsi fényezésének megóvásához. Tekintse meg további kapcsolódó termékeink is!

Az aktív autósampon a tisztítás mellett a védelemben is jeleskedik, használata megkönnyíti a jármű tisztán tartását is.

A viasztartalmú sampon a víz lepergetésével, távol tartásával óvja a karosszériát, főleg a korróziótól. Anélkül, hogy eltanácsolnánk bárkit is, hogy drága és illatos samponban fürdesse négykerekű kedvencét, felhívnánk a figyelmet arra, hogy az autósampon kiválasztásakor mégis a legfontosabb szempont  az autósampon hatékonysága. Nevezetesen az, hogy oldja-, lazítja-e a szennyeződéseket, kis mennyiségben is hatékonyan látja-e el a feladatát, vagyis nemcsak eltávolítja a szennyeződéseket, de védi a karosszériát is, mindenek előtt a korrózióval szemben. Ha egy autósampon csak ennyit tud, akkor már mindent tud.