AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Autóápolás - Általános tisztító választása.

Általános tisztító segítségével lehet a leghatékonyabban megtisztítani az autónk belsejét. Az ilyen szerektől azt várjuk el, hogy egyrészt oldják a zsíros és olajos szennyeződéseket, másrészt kellemes illatot hagyjanak maguk után.

Az általános tisztító feladata

Az autó belső tisztításához használatos, úgy nevezett általános tisztítótól azt várjuk, hogy szemben az autó egy adott alkatrészének, tartozékának a tisztítására szolgáló szerekkel, mint például az ablaktisztító, vagy a kárpit tisztító, az utastérben található szinte minden dolog tisztítására alkalmas legyen.


Keresse meg autójához szükséges Általános tisztítót:

1 2 3 >  >>
1 2 3 >  >>

Vagyis, le lehessen vele mosni az ajtó belső műanyag borítását ugyanúgy, mint a műszerfalat, a kormánykereket, vagy a sebességváltót, az egyes szerkezeteket működésbe hozó gombokat, de akár a gumiból készül padlószőnyeget, vagy a fékpedál gumiborítását is. Ezen túl, elvárjuk azt is, hogy kellemes, friss illatot hagyjon maga után. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az általános tisztító tulajdonságai

Általános tisztító

 

A feladatából eredően az általános tisztítónak jól kell oldania a zsíros és olajos szennyeződéseket. Mégpedig nyilván úgy, hogy közben ne okozzon kárt az utastérben található berendezések és felszerelések anyagában. Azaz, nem lehet túlságosan agresszív, nem oldhatja a gumi- és műanyag részeket, nem károsíthatja a kárpit, a műbőr, vagy természetes bőr borítást, és az esetleges fabetétekben sem tehet kárt, nem támadhatja meg azok festését, fényezését. Ezért is ajánlatos a kereskedelmi forgalomban beszerezhető, speciálisan az autók általános tisztítására kifejlesztett tisztítószereket használni az egyszerű háztartási tisztítószerek helyett.