AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SNOW FOX

Snow fox hóláncok és gumik - minőség jó árakon

 

A REIFEN WAGNER G.m.b.H., mint anyavállalat bajorországi székhellyel rendelkezik. Ez a németországi cég bonyolítja le a legnagyobb éves forgalmat a gumiabroncs-kereskedelem és a kapcsolódó szolgáltatások területén. 1989 év végén alakult meg hazánkban a Snow fox International Kft., mely teljes egészében külföldi tulajdonban van. A Snow Fox International Kft. megalakulásakor még csak egy telephellyel működött, mégpedig a fővárosban, a Helsinki úton. Mivel az autóipar ezen szegmensében hazánkban úttörőnek számított a vállalat, már az indulást követően igen gyors növekedést értek el. Ennek a sebes piachódításnak köszönhetően 1993-ra már többségi tulajdonosként alapíthatták meg először szegedi, majd 1994-ben szombathelyi leányvállalatukat. 1996-ban újabb fejlődési lépcső, mikor a Snow fox International Kft. telephelyeként, a Győri úton és Váci úton kezdte meg működését 2 új egység.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Snow Fox hóláncokat:

Irány a bolt

Snow fox hólánc kedvező árakon

 

2003-ra elérkezett egy újabb fejlesztés a Snow fox vállalatnál: az első, Helsinki úti telephelyüket átépítették, illetve modernizálták. Ennek keretein belül szétválasztották a nagy- és kiskereskedelmi tevékenységüket, s a nagykereskedelmi részlegben dolgozókat áthelyezték egy új épületrészbe. Újabb 13 munkahelyet teremtettek, és ezáltal még az elérhetőségüket is javították. Országos hálózattal rendelkező flották kezelésében is rendkívüli eredményeket értek el (ilyenek például a Magyar Nemzeti Bank, Chio Mo., Lease Plan, Inter-ÉPFU, Fővárosi Vízművek, Zwack Rt., Lagermax, Klacska, stb.) Mivel szerződött partnereik igényelték, hogy a vidéken ténykedő kollégáik autóinak is legyen elérhető közelségben a Snow fox Int. Kft.szolgáltatása, ezért az utóbbi pár évben egy országos kereskedelmi- és szervizhálózatot hoztak létre TEAM PARTNER-hálózat fantázianévvel.

Snow Fox hólánc webáruház

 

Széles termékkínálat

 

Snow Fox Int. Kft. konszolidált éves forgalma mára meghaladja a 4,5 milliárd forintot. Snow fox Int. Kft. nem csak gumiabroncsok forgalmazásával foglalkozik, kínálatában találunk könnyűfém felniket, hagyományos acél-keréktárcsákat és egyéb, a gépkocsikhoz használt kiegészítőket (pl.: sportkormány, váltógomb, stb.), s viszonteladók részére különféle szelepeket, keréksúlyokat, javító-anyagokat és speciális szerszámokat is. Természetesen nem véletlen, hogy a Snow Fox-ról először nem a váltógomb jut az eszünkbe, hisz mégis a gumiabroncs-kínálatuk a legkifinomultabb, itt megtalálható a világ összes neves gyártó terméke, pl.: Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Continental, Michelin. Mivel szállítóikkal keretszerződéseket köt, lehetőségük van már a téli illetve a nyári szezonváltást előtt feltankolni a forgalmukhoz szükséges árukészletet. Több márkával is kizárólagos behozatali jogban állapodtak meg. Ezek például az olasz MOMO és TOORA alumínium keréktárcsák és egyéb kiegészítők, az új Marangoni személy- és kisteherabroncsok, illetve a KRONPRINZ acél keréktárcsák. Ezekből a felsorolt termékekből raktárról körülbelül 400-600 millió forintnyi terméket tudnak azonnal értékesíteni, így a megrendelőik igényeit akár azonnali kiszállítással biztosítani tudják.