AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

SNOW FOX

Snow fox hóláncok mellett még kiváló minőségű gumiabroncsok, acéltárcsák forgalmazásával, illetve azok szerelésével, javításával foglalkozik.

Snow fox hólánc és gumik, minőség jó árakon

A REIFEN WAGNER G.m.b.H., mint anyavállalat bajorországi székhellyel rendelkezik. Ez a németországi cég bonyolítja le a legnagyobb éves forgalmat a gumiabroncs-kereskedelem és a kapcsolódó szolgáltatások területén. 1989. év végén alakult meg hazánkban a Snow fox International Kft., mely teljes egészében külföldi tulajdonban van. A Snow Fox International Kft. megalakulásakor még csak egy telephellyel működött, mégpedig a fővárosban, a Helsinki úton. Mivel az autóipar ezen szegmensében hazánkban úttörőnek számított a vállalat, már az indulást követően igen gyors növekedést értek el. Ennek a sebes piachódításnak köszönhetően 1993-ra már többségi tulajdonosként alapíthatták meg először szegedi, majd 1994-ben szombathelyi leányvállalatukat. 1996-ban újabb fejlődési lépcső, mikor a Snow fox International Kft. telephelyeként, a Győri úton és Váci úton kezdte meg működését 2 új egység.

 

Keresse meg autójához megfelelő Snow Fox hóláncokat:

Snow fox hólánc kedvező árakon

 

2003-ra elérkezett egy újabb fejlesztés a Snow fox vállalatnál: az első, Helsinki úti telephelyüket átépítették, illetve modernizálták. Ennek keretein belül szétválasztották a nagy- és kiskereskedelmi tevékenységüket, s a nagykereskedelmi részlegben dolgozókat áthelyezték egy új épületrészbe. Újabb 13 munkahelyet teremtettek és ezáltal még az elérhetőségüket is javították. Snow fox országos hálózattal rendelkező flották kezelésében is rendkívüli eredményeket értek el (ilyenek például a Magyar Nemzeti Bank, Chio Mo., Lease Plan, Inter-ÉPFU, Fővárosi Vízművek, Zwack Rt., Lagermax, Klacska, stb.) Mivel szerződött partnereik igényelték, hogy a vidéken ténykedő kollégáik autóinak is legyen elérhető közelségben a Snow fox Int. Kft.szolgáltatása, ezért az utóbbi pár évben egy országos kereskedelmi- és szervizhálózatot hoztak létre TEAM PARTNER-hálózat fantázianévvel.

 

Snow fox széles termék kínálata

Snow fox Int. Kft. konszolidált éves forgalma mára meghaladja a 4,5 milliárd forintot. Snow fox Int. Kft. nem csak gumiabroncsok forgalmazásával foglalkozik, kínálatában találunk könnyűfém felniket, hagyományos acél-keréktárcsákat és egyéb, a gépkocsikhoz használt kiegészítőket (pl.: sportkormány, váltógomb, stb.), s viszonteladók részére különféle szelepeket, keréksúlyokat, javító-anyagokat és speciális szerszámokat is. Természetesen nem véletlen, hogy a Snow fox -ról először nem a váltógomb jut az eszünkbe, hisz mégis a gumiabroncs-kínálatuk a legkifinomultabb, itt megtalálható a világ összes neves gyártó terméke, pl.: Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Continental, Michelin). Mivel szállítóikkal keretszerződéseket köt a Snow fox, lehetőségük van már a téli illetve a nyári szezonváltást előtt feltankolni a forgalmukhoz szükséges árukészletet. Több márkával is kizárólagos behozatali jogban állapodtak meg. Ezek például az olasz MOMO és TOORA alumínium keréktárcsák és egyéb kiegészítők, az új Marangoni személy- és kisteherabroncsok, illetve a KRONPRINZ acél keréktárcsák. Ezekből a felsorolt termékekből raktárról körülbelül 400-600  millió Ft-nyi terméket tudnak azonnal értékesíteni, így a megrendelőik igényeit akár azonnali kiszállítással biztosítani tudják.