AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Shell

Shell motorolaj kereső

A Shell motorolaj a világ egyik vezető energetikai vállalataként kulcsszerepet játszik a világ növekvő energiaigényének kielégítésében gazdasági, környezeti és társadalmi szempontok felelős figyelembe vételével. Magyarországon 1925 óta van jelen a cég, a Shell Hungary Zrt. 185 főt foglalkoztat. Üzleti tevékenységi körébe tartozik az üzemanyag kis- és nagykereskedelem, kenőanyag-értékesítés és földgáz kereskedelem.

Shell az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat Magyarországon, mely kiváló minőségű kenőanyagokat kínál. A Shell általános üzleti alapját a becsületesség, tisztesség és az emberek iránti tisztelet képezi. A céget 1925. augusztus 26-án jegyezték be Magyarországon, Shell Kőolaj Rt. néven. Széles tevékenységi körével a II. Világháborúig elismerésre méltó helyet vívott ki magának a magyar piacon. A cég vagyonát 1949-ben államosították, csak 1960-ban jelent meg újra nálunk. Az igazi nagy térnyerés a rendszerváltást követően következett be, hogy a magyar piac egyik legjelentősebb nemzetközi szereplőjévé válhasson. 

 

A Kovács Autóalkatrész Kft. a Shell motorolajok hivatalos importőrének partnere. Ez a minőségre és az eredetiségre egyaránt garanciát jelent. Válogasson széles raktérkészletünkből!

 

<< Vissza az Olajkeresőbe

 


Shell motorolaj választó