AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sem-Lastik

Sem Lastik fém-gumi alkatrészek

 

A vállalat jelenleg Európa egyik legjelentősebb teherautó fém-gumi alkatrész gyártója, az 1972-ben alapított cég központja Bursában helyezkedik el, a török autóipar szívében.

Sem Lastik fém-gumi alkatrészek, futómű alkatrészek, vízcsövek

Az elismert török gyártó, a Sem Lastik termékeivel bővült választékunk 2011 tavaszától. Az 1972-ben alapított, saját gyártással foglalkozó cég OE beszállítója jelentős törökországi kapacitással rendelkező járműgyártóknak, mint például a MAN, a Mercedes-Benz, vagy a Ford. Elsőrendű fontossággal bír számukra a minőség, a saját fejlesztés a termékek előállítása során. Három különböző termékcsoportban, raktárról érhetők el termékeik: fém-gumi alkatrészek, szilentek, gömbfejek, toló- és összekötőrudak, vízcsövek és intercooler csövek.

 

Sem Lastik alkatrészek webáruházunkban:

  • Stabilizátor gumi
  • Vízcső
  • Lengőkar
  • Lengőkar javítókészlet
  • Hosszbordás szíj
  • Motortartó gumibak
  • Laprugó szilent

Sem Lastik fém-gumi alkatrész webáruház

 

A Sem Lastik szilárd pozíciót szerzett magának az autóalkatrész piacon, magas minőségű termékeinek, versenyképes árainak és magas szolgáltatási színvonalának köszönhetően. Bursai gyárban mára már 12 000 m2-en készülnek a teherautó alkatrészek. A Sem Lastik nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, a hatékonyság növelésére. A saját gyártással foglalkozó cég OE beszállítója jelentős törökországi kapacitással rendelkező járműgyártóknak, mint például a MAN, a Mercedes-Benz, vagy a Ford. A minőségi, saját fejlesztésű Sem Lastik alkatrészek Európa-szerte ismertek, és elérhetőek az utángyártott piacon is. Győzödjön meg Ön is versenyképességükről!

 

Keresse meg az autójához megfelelő Sem Lastik alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Sem Lastik alkatrész választék