AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sem-Lastik

SEM-LASTIK jelenleg Európa egyik legjelentősebb teherautó fém-gumi alkatrész gyártója, az 1972-ben alapított cég központja Bursában helyezkedik el, a török autóipar szívében.

SEM-LASTIK fém-gumi alkatrészek, futómű alkatrészek, vízcsövek

Elismert török gyártó , a SEM-LASTIK termékeivel bővült választékunk 2011 tavaszától. Az 1972-ben alapított, saját gyártással foglalkozó cég OE beszállítója jelentős törökországi kapacitással rendelkező járműgyártóknak, mint például a MAN, a Mercedes-Benz, vagy a Ford. Elsőrendű fontossággal bír számukra a minőség, a saját fejlesztés a termékek előállítása során. Három különböző termékcsoportban, raktárról érhetők el termékeik: fém-gumi alkatrészek, szilentek, gömbfejek, toló és összekötőrudak, vízcsövek és intercoolercsövek.

 

SEM-LASTIK alkatrészek webáruházunkban:

  • Stabilizátor gumi
  • Vízcső
  • Lengőkar
  • Lengőkar javítókészlet
  • Hosszbordás szíj
  • Motortartó gumibak
  • Laprugó szilent

A SEM-LASTIK szilárd pozíciót szerzett magának az autóalkatrész piacon, magas minőségű termékeinek, versenyképes árainak és magas szolgáltatási színvonalának köszönhetően. Bursai gyárban mára már 12000 m2-en készülnek a teherautó alkatrészek. A SEM-LASTIK nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésekre, a hatékonyság növelésére. A saját gyártással foglalkozó cég OE beszállítója jelentős törökországi kapacitással rendelkező járműgyártóknak, mint például a MAN, a Mercedes-Benz, vagy a Ford. A minőségi, saját fejlesztésű SEM-LASTIK alkatrészek Európa-szerte ismertek és elérhetőek az utángyártott piacon is. Győzödjön meg Ön is a SEM-LASTIK termékek versenyképességéről!

 

Keresse meg autójához megfelelő Sem-Lastik alkatrészeket: