AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Safe line

Safe Line tárcsafék alkatrészek, fékbetétek

 

Safe Line márkanév alatt eredeti fejlesztésű és utángyártott, világszínvonalú tárcsafékbetéteket gyártanak Dél-Afrikában. Ez az egyetlen olyan fékbetétet gyártó vállalkozás az afrikai országban, amelynek termékei a dél-afrikai szabványok (SABS) mellett az európai előírásoknak is eleget tesznek.

 

Safe Line fékbetét alkatrész webáruház

20 év után gazdát cserélt

A Safe Line egy olyan, világszerte ismert márkanév Dél-Afrikában, amely immár nem az alapító Otto Muller tulajdonában van, mivel az 1992-ben általa létrehozott tárcsafékbetétet gyártó vállalatot 2012-ben 100 százalékban átvette a G.U.D. Holdings (Pty) Ltd. Mindez nem hozott nagy fordulatot a cég életében, mert mintegy 200 alkalmazottjával sikeresen és változatlanul jó minőségben gyártja a fékbetéteket johannesburgi üzemének összesen 5800 négyzetmétert elfoglaló szerelőcsarnokaiban. A Safe Line fékbetétei kiváló minőségűek, tartósak és praktikus kiszerelésben kerülnek kiszállításra a kereskedőkhöz. A cég arra is ügyel, hogy a csomagolás a végfelhasználónál újra felhasználásra kerülhessen.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Safe line fékalkatrészeket, fékbetéteket:

Irány a bolt

 

A Safe Line a minőséget helyezi filozófiája középpontjába

 

A Safe Line johannesburgi üzemét nem csak a legkorszerűbb gyártósorokkal szerelték fel, nem csak a legjobb, helyi nyersanyagot használják fel, de a minőség biztosítása érdekében minden szükséges minőségi kontrollvizsgálatot maguk képesek a helyszínen elvégezni, és ezt az ISO nemzetközi minőségbiztosítási előírásait szigorúan követve rendszeresen el is végzik. Így nem a véletlen műve, hogy a Safe Line számos saját fejlesztésű termékük mellett sok nagy gépkocsimárka számára is megkapták a lehetőségét utángyártott fékbetétek gyártására. Termékválasztékuk a személygépkocsiknál és a könnyű tehergépjárműveknél használatos tárcsafékbetétekből áll.