AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Roadstone

Roadstone gumik 

 

A gyártó a világ leggyorsabban növekvő piacán, Kínában tevékenykedik. Roadstone gumiabroncs, mint márka még nem fogalom, de a koreaiak dolgoznak rajta. A kiváló minőséget az olcsó árakkal támogatják meg immár az európai piacon is a Roadstone gumik.

1956 óta gyárt gumiabroncsokat, s először kizárólag Koreában volt aktív. Az 1942 óta létező cég az utóbbi időben indult gyors fejődésnek. Mára a világ 100 országába értékesíti a Roadstone gumikat. Legnagyobb, a mintegy 52 hektáron elterülő gyáruk a világ leggyorsabban fejlődő autópiacával rendelkező országában, Kínában működik. Második, hasonló nagyságú gyáruk építését idén júniusban kezdik meg Koreában. Ezzel a világ legnagyobb ütemben növekedő gumigyártójává léptek elő.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Roadstone gumikat:

Irány a bolt

 

Roadstone gumi télen nyáron kedvező áron

 

Roadstone expanzió Európában

 

A cég az utóbbi években keményen hozzálátott európai pozícióinak kiépítéséhez, az Európai Unió országainak meghódításához a Roadstone gumikkal. Egyelőre nem változtatta meg a kontinensen a gumigyártók és eladók közötti rangsort, de felhívta magára a figyelmet értékarányos áraival. A választékban még nem versenyezhet a nagy gyártókkal az európai piacon, de ahol és amivel megjelent, azzal versenyképes bárkivel szemben. Roadstone gumik márkájának bevezetése nem csak sok pénzt, de időt is igényel és nyilván ennek a marketing hadjáratnak az egyik legeredményesebb eszköze lehet a betörés a piacra olcsó árakkal és prémium minőséggel. Érdemes az autósoknak kihasználni az ebben rejlő előnyöket.

 

Roadstone gumi 4x4 terepjárókra