AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Praktikus és kényelmes lett az új Honda CR-V

Az új Honda CR-V első példányai már kaphatóak a kereskedésekben. A modell, amely tágasabb és fejlettebb lett, története során először hétszemélyes utastérrel is megvásárolható.

 

Tágasabb, kényelmesebb, tartósabb, fejlettebb

 

Helykihasználhatóság szempontjából a Honda CR-V egészen1995-ös színpadra lépése óta élen jár. Az ősszel piacra dobott legújabb verziója az előző generációk felkapottságára támaszkodik, vagyis még mindig praktikusságával és kényelmességével hódítja a vásárlókat. A kifutó modellhez képest az új kerekei közelebb kerültek a kocsi sarkaihoz, emellett a tengelytáv és a szabad hasmagasság 40 milliméterrel növekedett. A szélesség is gyarapodott, ezáltal tágasabbá téve a belső teret, anélkül, hogy a karosszériát is hosszabbítani kelljen. Praktikusságát tovább növeli, hogy a hátsó ajtók 6 fokkal tágasabbra tárhatóak. Ezzel több legyet ütöttek egy csapásra: megkönnyítették a ki- és beszállást, a gyerekülések beszerelését, sőt még a nagyobb dolgok bepakolását is.

 

Honda CR-V

 

Kategóriaelső csomagtér

 

A legjelentősebb újítás, hogy az új CR-V benzines modelljei most először 7 személyes utastérrel is kapható. A 3. üléssor lehajthatóvá vált, így a felnőtt utasok is kényelmesen elférnek, mivel a 2. sort 150 milliméteres sávban lehet előre-hátra mozgatni. Nem csak a tágasabb utastér, de a csomagtartó befogadóképesség kapcsán is kategóriaelsőnek számít a CR-V. Mindemellett rakodópereme is minden eddigi verziónál nagyobb. Az újítások táborát erősítik még az elöl és hátul is nagyobb ajtózsebek, melyek így akár nagyobb képernyőjű tabletek tárolására is alkalmasak, ezáltal feljebb kerültek az ajtókárpitokba szerelt hangszórók is. Egyaránt praktikus újdonság a 3 módon használható, okostelefon és kistáska tárolására szánt középbox. Az új Honda CR-V első példányait már megvásárolhatjuk a kereskedésekben, míg az 5 üléses hibrid jövő év elejére várható.