AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

A Porsche digitális laboratóriuma - a jövő elkezdődött

A német autógyár úgy döntött, a Porschét a leginnovatívabb márkává teszi a drága exkluzív autók között, ezért különleges digitális laboratóriumot hozott létre Berlinben.  

Az információs technológia az autóipart is teljesen átalakítja

 

A német autógyár felismerte, hogy az információs technológia az autóipart is teljesen átalakítja. Ezért most különleges digitális laboratóriumot hozott létre Berlinben annak érdekében, hogy megkönnyítse az együttműködést a digitális technológiával foglalkozó cégekkel, a startupokkal és a tudományos műhelyekkel. Lutz Meschke, a Porsche igazgató tanácsának a tagja szerint a kezdeményezéssel igazodni akarnak az iparág mélyreható átalakulásához. A digitális forradalom a cég minden részét érinti, a belső folyamatokat, a vevőkkel való kapcsolatokat, a termékeket és a szolgáltatásokat. 

Porsche digitális laboratórium

 

A járművek egyre inkább részei lesznek az informatikai hálózatoknak

 

Lutz Meschke arról is beszélt a laboratórium kapcsán, hogy a járművek egyre inkább részei lesznek az informatikai hálózatoknak, a közlekedés átalakult, ami forradalmat indított el az autóiparban és új versenytársakat hozott a piacra. Mindezek miatt a Porsche szerinte célul tűzte ki, hogy a leginnovatívabb márka legyen a drága exkluzív autók között. A Porsche digitális laboratóriumában dolgozó csapatok azt vizsgálják majd, hogyan hasznosíthatja a cég a big data, az adatbányászat, a felhő technológiák, az ipar 4.0, a tanuló gépek innovációit. Ez is azt bizonyítja, hogy lassan ideje átalakulnia az összes autógyárnak, a kereskedőknek és a szerviz cégeknek, de még a mezei autósoknak is igazodniuk kell a technológiai forradalomhoz. A szerviz informatikusokat is kereshet...