AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Pingo

Pingo autóápolási termékek

 

Pingo név alatt autóápolási cikkek ezrei rejtőznek – a gyártó megfogalmazása szerint – folyamatos „bevetésen” a gépjárműveket rongáló erők ellen folyó küzdelem első soraiban, mégpedig széles körben elismert eredményességgel.

Pingo autóápolási termékcsalád

Pingo autóápolási cikkek fél évszázada

A Pingo autóápolási cikkek immár félévszázada állnak csatasorban, hogy megvédjék és ápolják a gépjárművek minden porcikáját kívül és belül, télen és nyáron. A vállalat gyártmánypalettája imponálóan gazdag, hiszen bármit keresnénk az autóápoláshoz, azt megtaláljuk a kínálatukban. A Pingo gyártmányait azok funkciói szerint csoportosítja. Például: belső- és külső ápolási termékek. Vagy: rozsda elleni védelem, téli termékek, autószervizekben használatos anyagok. Ezeken kívül még nagy választékban kínálnak speciális kenőanyagokat és a gépi autómosásnál használt vegyszereket is.

 

Nézelődjön Pingo autóápolási cikkeink között:

Irány a bolt

 

A Pingo nem csak autókat ápol

 

A cég kiváló üzleti érzékét bizonyítja, hogy – bár az alaptermékeik az autó ápolását és védelmét szolgálják – felismerték, hogy az autósok százezrei visznek magukkal kirándulni, nyaralni kerékpárt. Tehát amikor az autóápolási, karbantartási cikkeket vásárolják a cég kínálatában, miért ne találhatnák meg ott a kétkerekű kedvenc kényeztetéséhez szükséges anyagokat is. Annál is inkább, hiszen jelentős átfedést lehet találni egy kerékpár bizonyos elemei, alkatrésze és az autó hasonló részeinek védelme, ápolása között. Vagyis a cég számára a kerékpárokra adaptált termékek előállítása nem okoz különös fejfájást.