AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Pimax

Pimax alkatrészek széles tárháza

 

Pimax márkanév alatt Olaszország egyik legjelentősebb autóalkatrész-, főleg autóelektronikai részegységgyártója rejtezik. Az elektromos ablakemelőtől a hidraulikus pumpákon keresztül egészen a legegyszerűbb elektromos csatlakozóig mindent gyártanak.

 

A minőségi termék mellett közvetlen ügyfélkapcsolat

A Pimax 36 éves történelmét a folyamatos növekedés és piaci terjeszkedés jellemzi. Mára 5 kontinens 60 országában jutnak el a termékei. Az olasz autóipar fellegvárában Torinóban alakult cég tulajdonos alapítója Ezio Picco már a 60-as évek végén kiállt amellett, hogy csak a nemzetközi piacon is helytállni képes vállalkozás lehet a saját hazájában is sikeres. Az ő filozófiája valósul meg a cég alapelvében, hogy a megrendelők mindenkori igényének kielégítése a nulla pont, innen lehet startolni a sikere felé, amihez az út a gyors és pontos szállítás mellett a folyamatos tanácsadáson és a közvetlen ügyfélkapcsolaton keresztül vezet.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Pimax alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

A legkisebb alkatrésztől a bonyolult elektronikus alkatrészekig mindent gyárt a Pimax

 

A Pimaxra jellemző, hogy termékválasztékában a legegyszerűbb gumiprofilok mellett megtalálhatók a bonyolult szenzorok, légmennyiség jeladók, fékrendszerek, az üzemanyagpumpák, a nyomásszabályozók a benzines és dízelmotorokhoz, vagy például az elektromos ablakemelők, de a flexibilis kábelek, bowdenek, gáz- vagy sebességmérő bowdenek és mágnesszelepek is. Ezeknél a termékeknél a Pimax piacvezető pozíciót tudott magának kiharcolni, amiben nagy szerepe volt az úgy nevezett 24/48 órás szállításnak. A cég a legjobb minőséget nyújtja saját fejlesztésű alkatrészeivel és az utángyártottakkal egyaránt.