AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Pagid

Pagid fékalkatrészek, például féktárcsák és fékbetétek jó választásnak ígérkeznek. Gyártójuk, a Hella Pagid Brake System ugyanis megbízható, jó minőségű termékeket forgalmaz, amit az is bizonyít, hogy számos nagy autógyár beszállítója, az alkatrészeit gyári terméknek ismerik el.

Nagyon sokféle Pagid fékalkatrész kapható

A cég az univerzális termékek mellett nagyon sok járműtípushoz és márkához gyárt fékalkatrészeket és tartozékokat, így nem kevesebb, mint 33 ezer fajta alkatrészt forgalmaz. A Hella Pagid Brake System ezzel a nemzetközi alkatrészpiac egyik vezető fékrendszer-szolgáltatója, és a világ egyik legnagyobb kereskedelmi szervezetét tudhatja magáénak a járműspecifikus alkatrészek, univerzális alkatrészek, tartozékok és szervizberendezések területén.

 

Keresse meg autójához megfelelő fék alkatrészeket:

 

Nagy figyelmet fordítanak a termékek fejlesztésére

Például az új fékbetéteket a vezető autógyártókkal együttműködve fejlesztik, a jóváhagyásig akár 300 000 tesztkilométeren is ellenőrzik az új termékek fékezési, kopási és kényelmi tulajdonságait. Ennek a fejlesztési eljárásnak, valamint a például Németországban található gyáraknak köszönhetően a Hella Pagid Brake System a pótalkatrészek piacán is gyári beszállítói minőséget nyújt.