AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Pagid

Pagid fék alkatrészek, féktárcsák, fékbetétek

 

A Pagid fék alkatrészei, például féktárcsái és fékbetétei remek választásnak ígérkeznek. Gyártójuk, a Hella Pagid Brake System ugyanis rendkívül megbízható, kiváló minőségű termékeket forgalmaz, amit az is bizonyít, hogy számos nagy autógyár beszállítója, az alkatrészeit gyári terméknek ismerik el.

Nagyon sokféle Pagid fék alkatrész kapható

A cég az univerzális termékek mellett nagyon sok járműtípushoz és márkához gyárt fékalkatrészeket és tartozékokat, így nem kevesebb, mint 33 000 fajta alkatrészt forgalmaz. A Hella Pagid Brake System ezzel a nemzetközi alkatrészpiac egyik vezető fékrendszer-szolgáltatója, és a világ egyik legnagyobb kereskedelmi szervezetét tudhatja magáénak a járműspecifikus alkatrészek, univerzális alkatrészek, tartozékok és szervizberendezések területén.

 

Pagid fékalkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő fék alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Kiemelt figyelmet fordítanak a termékek fejlesztésére

Például az új fékbetéteket a vezető autógyártókkal együttműködve fejlesztik, a jóváhagyásig akár 300 000 tesztkilométeren is ellenőrzik az új termékek fékezési, kopási és kényelmi tulajdonságait. Ennek a fejlesztési eljárásnak, valamint a például Németországban található gyáraknak köszönhetően a Hella Pagid Brake System a pótalkatrészek piacán is gyári beszállítói minőséget nyújt.