AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Osvat

Osvat szelepek, szelep alkatrészek

 

Osvat márkanév alatt tevékenykedik az autómotorok szelepeinek és szelepalkatrészeinek egyik piacvezető gyártója. A cég 50 éves gazdag hagyományokra és értékes tapasztalatokra építve ma is ügyfélközpontúságáról híres.

Osvat - az olasz autóipari hagyományok fenntartója

Az olasz autóipar fellegvára, Torino mellett Piobesiben kezdte meg tevékenységét a vállalkozás fél évszázaddal ezelőtt. Legújabb üzemük Romániában, Aradon épült fel, és működik azóta is. Nagy lökést jelentett a cég fejlődése számára az Osvat fúziója a hasonló profillal működő QUEEN céggel, amely főleg a kiváló minőségű és rendkívül jó alapanyagból készült szelepszárai által volt ismert a világ autógyártásában. Termékeit 50 országban vásárolták, és vásárolják most is. A két cég egyesülése után közös termelési volumenük 90 százaléka Olaszországon kívül kerül értékesítésre.

Osvat szelep webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Osvat autómotor alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Az Osvat ma a szelepek teljes választékát gyártja és forgalmazza

 

Az Osvat vezető szerepet játszik a szelepszárak, szeleptányérok és szelepházak gyártásában a világ autóiparában. Valamennyi gyártmányukat a kiváló minőség és a precizitás jellemzi, amit az tesz lehetővé, hogy a gyártási folyamatokat már hosszú ideje numerikus vezérlésű speciális, nagyrészt automata gépekre bízzák. Éves kibocsátási volumenük meghaladja a 10 millió egységet. Ilyen nagyságrendű termelés esetében a csúcsminőség csak úgy tartható fenn, ha a minőség-ellenőrzés beépül a gyártási folyamatba. Az immár negyedik generáció által vezetett családi vállalkozás fennmaradásának titka a csúcsminőségű munka.