AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Optima

Optima akkumulátorok széles kínálata

 

Optima márkanév alatt is gyárt akkumulátorokat a Varta akkumulátorok márkatulajdonosa,  az amerikai Johnson Controls, Inc. A nagy világcégek fejlesztési és marketing lehetőségei a márka saját kiváló tulajdonságait is megsokszorozza.

Optima akkumulátor webáruház

Az Optima mindent tud, amit egy akkumulátornak tudnia kell

Az Optima márkanév alatt forgalmazott akkumulátorok hatalmas versenyelőnye, hogy a Varta akkumulátorok tulajdonosa a Johnson Controls, Inc. irányítása alatt gyártják és forgalmazzák, ami azt jelenti, hogy birtokában van minden olyan lehetőségnek, amit a világ vezető márkája nyújtani tud valamennyi termékének, és ezen keresztül a felhasználóknak is. A piac minden szegmenségre kiterjedő választék, valamint a szükséges, magas színvonalú háttérszolgáltatások sokasága jellemzi. Természetes a lépéstartás az innováció területén a világ legjobbjaival.

 

Keresse meg autójához megfelelő Optima akkumulátort: 

 

Az Optima mindenben a világ élvonalában

 

Az Optima vezető márkatársaihoz hasonlóan az adott csúcsminőséget folyamatosan és kivétel nélkül képes biztosítani extrém körülmények között is. A többi kiválósághoz hasonlóan semmilyen karbantartást nem igényel, és teljesen fröccsenésbiztos. Kimagaslóan hosszú az élettartama, miközben az átlagnál jóval nagyobb mennyiségű elektromos energia tárolására alkalmas. Kiemelkedik a márkát jellemző és egyedülálló SpiralCell technológia, ami lehetővé teszi, hogy az Optima akkumulátorok tizenötször nagyobb ellenállást tanúsíthassanak a rezgésekkel szemben, mint bármely versenytársuk.