AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NOK

A N.O.K. az egyik vezető vállalat Thaiföldön, az autóipari gumialkatrész gyártói között. 

 

Mindent gyártanak, ami gumi felszerelés, kimagasló minőségben és elfogadható áron. Ezen felül majd 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a gumialkatrészek gyártása terén, termékeik mind ISO 9000:2000 és ISO/TS 1649:2002 minősítéssel rendelkeznek. 

Keresse meg autójához megfelelő NOK tömítéseket:

Nem túl sok vállalkozás fektet be az autóipari tömítéséek gyártásába. Ezek az alkatrészek valóban szükségesek, de a legtöbb autótulajdonos előnyben részesíti az olcsó és általános tömítéseket, így a márkás tömítések piaci potenciálja még nem érte el a maximumot. Az emberek nem szeretnek a drágább tömítésekkel vergődni, inkább a motor nagyobb alkatrészeire költik a pénzüket. De a motor apró részeiről is megfelelően gondoskodni kell. A NOK egyike azoknak a vállalatoknak, akik vállalták a kockázatot és az iparág tömítő részébe merültek. Szerencsére a kockázat kifizetődött. 

A vállalat Japánban kezdte, olajfesték gyártóként. A NOK termékei hamarosan meghódították a világot. és megmutatták az embereknek a motorban lévő tömítések fontosságát. A több mint 70 éves fennállása alatt sikerült a legtöbb autótulajdonos elvárást túlszárnyalni.