AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NOK

NOK tömítések, stabilizátor, futómű szilentek 

 

A NOK az egyik vezető vállalat Thaiföldön, az autóipari gumialkatrész gyártók között. Mindent gyártanak, ami gumi felszerelés, kimagasló minőségben és elfogadható áron. Ezen felül majd 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a gumialkatrészek gyártása terén, termékeik mind ISO 9000:2000 és ISO/TS 1649:2002 minősítéssel rendelkeznek. 

NOK gumi tömítés, szilent webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő NOK szilenteket:

Irány a bolt

 

Nem túl sok vállalkozás fektet be az autóipari tömítések gyártásába. Ezek az alkatrészek valóban szükségesek, de a legtöbb autótulajdonos előnyben részesíti az olcsó és általános tömítéseket, így a márkás tömítések piaci potenciálja még nem érte el a maximumot. Az emberek nem szeretnek a drágább tömítésekkel vergődni, inkább a motor nagyobb alkatrészeire költik a pénzüket. De a motor apró részeiről is megfelelően gondoskodni kell. A NOK egyike azoknak a vállalatoknak, akik vállalták a kockázatot, és az iparág tömítő ágazatába merültek. Szerencsére a kockázat kifizetődött. 

A vállalat Japánban kezdte, olajfesték gyártóként. A NOK termékei hamarosan meghódították a világot, és megmutatták az embereknek a motorban lévő tömítések fontosságát. A több mint 70 éves fennállása alatt sikerült a legtöbb autótulajdonos elvárást túlszárnyalni.