AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Motorad

MotoRad autófűtés-hűtés alkatrészek, termosztátok

 

MotoRad a neve a világ egyik legismertebb autóalkatrész utángyártó cégének, amely 1958 óta állít elő autókba való termosztátokat, és az utángyártás mellet sikeres saját fejlesztésű és közvetlenül az autógyáraknak szállított termékekkel is büszkélkedhetnek.

 

Innovatív utángyártó

A MotoRad abban a leginnovatívabb, ahogy a megrendeléseket befogadja, feldolgozza és példátlan gyorsasággal teljesíti. Azaz a megrendelt alkatrészt villámgyorsan leszállítja. Nem véletlen, hogy a nagyon kemény amerikai piacon, az Illinois állam beli MotoRad már többször elnyerte az év szállítója megtisztelő címet. A cég azzal reklámozza magát, hogy náluk a gyors és pontos szállítás, a megrendelő központú munkaszervezés nem egy marketingszlogen, hanem a mindennapok valósága. A gyors reagálási képesség mögött nem csak kiváló szervezés rejlik. Az ugyanis egyedül kevés lenne a Mexikóban működő leányvállalatuk nélkül.

 

Motorad alkatrészek webáruházunkban:

  • Termosztát
  • Termosztát tömítés
  • Hűtősapka
  • Termosztát ház tömítés

MotoRad termosztátok, alkatrészek webáruháza

Maradtak a termosztátoknál

A MotoRad vezetői kitartanak amellett, hogy ne változtass azon, ami bevált... így ma is a termosztátok gyártása az erősségük, amit a teljes hűtőberendezések és hűtő-, olaj-, valamint benzinsapkák gyártásával egészítenek ki. A szakosodás egy elég szűk termékkörre nagy odafigyelést tesz lehetővé azok minőségére. És ez is történik. A MotoRad méltán büszke a gyártás egész folyamatát behálózó minőség ellenőrző rendszerére és azt állítja, hogy egyetlen termékük sem hagyja el úgy a gyárat, hogy ne vetnék alá még egy utolsó tesztnek.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő MotoRad termosztátokat, alkatrészeket:

Irány a bolt