AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Motorad

A Motorad vállalatot 1958-ban alapították

MotoRad a neve a világ egyik legismertebb autóalkatrész utángyártó cégének, amely 1958 óta állít elő autókba való termosztátokat és az utángyártás mellet sikeres saját fejlesztésű és közvetlenül az autógyáraknak szállított termékkel is büszkélkedhetnek.

MotoRad az innovatív utángyártó

A MotoRad abban a leginnovatívabb, ahogy a megrendeléseket befogadja, feldolgozza és példátlan gyorsasággal teljesíti. Azaz a megrendelt alkatrészt villámgyorsan leszállítja. Nem véletlen, hogy a nagyon kemény amerikai piacon, az Illinois állam beli MotoRad már többször elnyerte az év szállítója megtisztelő címet. A cég azzal reklámozza magát, hogy nálunk a gyors és pontos szállítás, a megrendelő központú munkaszervezés nem egy marketingszlogen, hanem a mindennapok valósága. A gyors reagálási képesség mögött nem csak kiváló szervezés rejlik. Az ugyanis egyedül kevés lenne a Mexikóban működő leányvállalatuk nélkül.

 

Motorad alkatrészek webáruházunkban:

  • Termosztát
  • Termosztát tömítés
  • Hűtősapka
  • Termosztát ház tömítés

Maradtak a termosztátoknál

A MotoRad vezetői kitartanak amellett, hogy ne változtass azon, ami bevált és ma is a termosztátok gyártása az erősségük, amit a teljes hűtőberendezések és hűtő-, olaj-, valamint benzinsapkák gyártásával egészítenek ki. A szakosodás egy elég szűk termékkörre nagy odafigyelést tesz lehetővé azok minőségére. És ez is történik. A MotoRad méltán büszke a gyártás egész folyamatát behálózó minőség ellenőrző rendszerére és azt állítja, hogy egyetlen termékük sem hagyja el úgy a gyárat, hogy ne vetnék alá még egy utolsó tesztnek.

 

 

Keresse meg autójához megfelelő Motorad alkatrészeket: