AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Miyamoto

Miyamoto szűrők, alkatrészek

 

Miyamoto márkanév alatt egy japán elektronikai és egyéb autóalkatrészeket, köztük reléket, kapcsolókat, de légszűrőket is gyártó vállalat rejtezik, amely Japánban, Tokió közelében működik.

Japán technológia, japán minőség

A Miyamoto nem a nagyságáról és hatalmas gyártmánypalettájáról híres és nem ennek köszönhetően érhetők el termékei a világ számos pontján, hanem azért, mert termékeik a világszínvonalat képviselik. Nem meglepő, hogy a Miyamoto gyári beszállítóként olyan világcég megbecsült partnere, mint a Nissan Motor Corporation Ltd. A vállalat a kiváló minőséget saját szakembergárdájának és azok fejlesztő tevékenységének köszönheti, továbbá annak, hogy gyártmányaihoz a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokat és részegységeket használja fel. Nem csak a termékeik képviselik a kor legmagasabb műszaki-technikai színvonalát, de a gyártástechnológiában is az élvonalba küzdötték fel magukat.

Miyamoto alkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Miyamoto alkatrészeket:

Irány a bolt

 

A Miyamoto nem ismeri a selejtet

 

A vállalkozás – éppen a nem nagy gyártásmennyiség miatt -, megkülönböztetett figyelmet tud szentelni az egyes termékek minőségének a gyártás egész folyamatában egészen a kiszállításig, de még azután is. Ezt úgy kell érteni, hogy saját érdekében nem enged ki hibás terméket; csak úgy hagyhatja el a gyárat minden alkatrész, hogy előtte alapos minőségellenőrzésnek vetették alá. Ez önmagában nem újdonság, hiszen mások is erre törekednek, de a Miyamoto abban különbözik a vetélytársaitól ezen a téren, hogy nekik sikerül is ezt az elvet maradéktalanul átültetni a gyakorlatba.