AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mítoszok az online megvásárolható alkatrészekről

Az internetes rendelés egyre elterjedtebb és manapság már szinte mindent meg lehet vásárolni az interneten, így van ez az autóalkatrészekkel is, amiket szintén számos webáruház kínálatából beszerezhet. Viszont ha az online vásárlásra kerül a sor, akkor természetesen előjönnek a félelmek is, hiszen rengeteg mítosz kering erről a témáról szerte a világon. Ezeket a mítoszokat és a leleplezésüket az alábbiakban elolvashatja.

 

A minőséggel és az eredetiséggel kapcsolatos mítoszok

 

Vannak, akik szerint az interneten rendelt alkatrészek messze nem olyan jók, mint az alkatrész üzletben vásárolhatók. Persze léteznek olyan online alkatrészek, amelyek olcsóbban készültek mint mások, ezért alacsonyabb a minőségük is, de többnyire a legtöbb webáruház épp olyan jó minőségű termékeket árul mint az alkatrész üzletek, sőt, helyeként még jobb minőségűeket is. Máshol olyan mítosz is kering mely szerint az online megvásárolt alkatrész nem passzol majd az autóba, hiszen nem eredeti. Ez a mítosz sem igaz természetesen, hiszen a webáruházak is tudnak szerezni eredeti alkatrészeket és olyan alkatrészeket is, amelyeket ugyanaz a gyártó készített, mint aki az ön autóját dobta piacra.

az online vásárolható alkatrészek

Az online rendelt alkatrészek nem használhatóak fel javításkor és drágábbak is

 

Sokan azt állítják, hogy az interneten rendelt alkatrészeket nem lehet felhasználni egy szervizes javítás során, ez viszont téves, hiszen mégiscsak az ön autójáról van szó, ezért olyan alkatrészt szerel bele, amilyet csak szeretne. Ha online rendeli meg a szükséges alkatrészeket, akkor jobban tudja kezelni azt is, hogy mennyit költ egy-egy termékre. Ami az árakat illeti, nagy esély van arra, hogy online olcsóbban megtalálja a keresett alkatrészt, ráadásul a webáruházakban a kínálat is sokkal szélesebb, mint az alkatrész üzletekben. Nem kell tehát félni az online vásárlástól, hiszen a kínálat ilyen formában sokkal nagyobb, ráadásul el sem kell majd hagynia lakását ahhoz, hogy beszerezze a szükséges alkatrészeket, hiszen könnyen megrendelheti azokat saját kanapéjáról is. Az internetes rendeléssel ráadásul spórolhat is, nemcsak pénzt, hanem időt is. Az internetes webáruházakról keringő mítoszok legnagyobb része tehát nem igazságon alapszik, ezért nem érdemes a pletykákra hallgatni. Ha egy bizonyos alkatrészre van szüksége, előbb mindig a webáruházak kínálatát nézze át!