AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Millefiori Milano autóillatosítók

Millefiori Milano autóillatosítók

 

Unod már a Wunderbaumot? Akkor itt a rendhagyó, stílusos megoldás, ami igazi életérzést kölcsönöz vezetés közben!

 

„Beillatozni a világot, és stílust adni!” – ez a milánói illatgyártó vállalat küldetése. Az olasz cég autóillatosítói egytől egyig egyedi élményt nyújtanak, mely a különleges illaton és stílusos kialakításon alapszik. A finom autóillatosítókat elegáns „palackba” zárták, ezáltal egyedi stílust kölcsönöznek autója belterének. Termékeik nem csak stílust adnak, de a kocsitulajdonos személyiségét is kiválóan tükrözik, egyúttal kellemes atmoszférát teremtenek autójában.

 

Millefiori Milano autóillatosító kínálata

 

Autóillatosítóikat kétféle kialakításban gyártják: Icon – különleges dizájnnal büszkélkedő utántöltős verzió, GO – kisebb, kapszulás verzió. Mindkettő esetében az illatosító egy funkcionális csiptetővel rögzül a kocsi valamely légkondicionálásának, fűtésének kivezetésére. Rögzítheti őket vízszintesen, vagy akár függőlegesen is. Webáruházunkban az Icon termékek széles palettáját találhatja, melynél az alapkészülék egy univerzális tokot, valamint egy töltetet tartalmaz, amihez könnyedén rendelhet bármikor utántöltőt. 

 

A Millefiori Milano illatai webáruházunkban:

 

Green Fig & Iris: a zöldfüge és írisz elegáns ötvöződése ez az illat, melyet a kasmírfa, a szantálfa és a kávé zamata tesz teljessé.
Nero: fás illat fűszeres és egzotikus aromákkal ötvözve.
Sandalo Bergamotto: szantálfa jegyek egy leheletnyi levendulával és citrusossággal megbolondítva. 
Magnolia Blossom & Wood: extravagáns virágillat, finom sziromillat melyek a virágzó magnólia jegyeivel fonódnak össze.
Orange Tea: gyümölcsös citrusosság, mely a madagaszkári tealevelek illatával teljesedik ki.
Oxygen: a fenyőtüskék és citromhéj ötvöződéséből születő friss illat.

 

A Millefiori Milano autóillatosítók országunkban csak nagyon korlátozott számban és helyen érhetőek el, épp ezért nem érdemes elszalasztania a lehetőséget, hogy webáruházunkból rendelje meg valamelyiket. Biztosan azt gondolja így elsőre, hogy ez túl drága – ám a jó hír, hogy ezeket az illatosítókat akár 5 hónapig illatveszteség nélkül használhatja. Tesztelje le őket!

 

Böngésszen teljes autóillatosító kínálatunkból:

Irány a bolt