AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mgm Parts

MGM alapjárati motorok, légrugók, EGR szelepek, alkatrészek

 

Az MGM Michal Paprzycki egy dinamikusan fejlődő lengyel alkatrész forgalmazó vállalkozás, amely főleg annak köszönheti a sikereit, hogy nagy számú lengyel és külföldi kis- és középvállalkozás gyártmányait forgalmazza versenyképes áron.

Az MGM Parts felkutatja és inspirálja a kisebb gyártókat

Az MGM Parts elsősorban a lengyel kisvállalkozásokra építi a stratégiáját. A tőlük származó jó minőségű, utángyártott autóalkatrészeket gyűjti össze, és juttatja el immár a hazai piac mellett a külföldi alkatrész kereskedők raktáraiba is. A nagy merítés miatt a vállalat különös figyelmet szentel az általa forgalmazott termékek minőségére, azokat folyamatosan ellenőrzi. Az alapos vizsgálat nem csak a lengyel gyártmányokra terjed ki, de a más országokból behozott autóalkatrészekre is. Ezzel tudják elérni, hogy a megrendelőiktől csak nagyon ritkán érkezik reklamáció.

MGM Parts alkatrész termékcsalád

 

Keresse meg az autójához megfelelő MGM alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Az MGM széles választékot kínál

 

Az MGM Parts a legnagyobb választékban és a legjobb minőségben mindenek előtt az autóknál használatos különféle EGR szelepeket, gyújtógyertyákat, üzemanyag pumpákat, áramlásmennyiség mérőket, léptető motorokat és alapjárati vezérlőket ajánl a megrendelőinek. A pontos és gyors szállítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a műszaki tanácsadásra is. Erre akkor van szükség, amikor a végfelhasználók az egyes termékekről rendelkezésükre álló információk alapján nem, vagy csak nehezen tudnak dönteni, hogy melyik beszerzése a legelőnyösebb a számukra.