AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

A megfelelő tetőbox kiválasztása

Mindegy, hogy ön éppen milyen autót vezet, mindenki életében eljön az az idő, amikor már nem fér el az autóban ezért olyan megoldást kell találnia, amivel növelhetné a csomagteret. Lehet az egy családi nyaralás, a család bővülése vagy külföldi-munka, sokszor lehet szükségünk az extra térre az autóban. A válasz a tetőboxokban rejlik, hiszen azok rugalmas és kényelmes megoldást jelentenek, ha a csomagtér növeléséről van szó.

 

A tetőboxokkal saját életét könnyítheti meg

 

Az az igazság, hogy az extra tér miatt csak kevesen vesznek nagyobb autót, hiszen az pénzkidobás lenne egy ilyen jelentéktelennek tűnő dolog miatt, ezért a tetőboxokkal pénzt is spórolhat meg és ezekkel megkönnyíthetjük saját életünket. Van viszont néhány tényező, amit figyelembe kell venni tetőbox vásárlása előtt. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő tetőboxot meg kell fontolnia a méretet és a felszerelést. Óvatosan mérje fel az autóját és ellenőrizze, hogy melyik gyártó gyárt az ön autójához illő tetőboxokat. Az is egy nagyon fontos kérdés, hogy mire szeretné felhasználni a tetőboxot, hiszen vannak olyan darabok is, amelyek fizikailag szinte megduplázzák az autó térfogatát. Sok térre van szüksége? Van még esetleg valami, amit az autóhoz szeretne csatolni, például egy biciklihordozót? Tegye fel saját magának ezeket a kérdéseket mielőtt kiadná a pénzt a tetőboxra. Nem mindegyik tetőbox egyforma és valamelyik mindkét oldalról nyitható, míg mások nem.

Az autó tetőcsomagtartója

A tetőbox biztonságosságának fontossága

 

Amint a tetőboxot felszereli az autóra azok a gépjármű részévé válnak, tehát nagyon fontos, hogy biztonságosak legyenek. Ellenőrizze a zárminőséget, a kulcsokat és a mechanizmusokat, mert így hamar kiderül, ha gyenge a kivitelezése. Amikor a tetőboxokra kerül a sor, akkor nemcsak az ön személyes tárgyai lehetnek veszélyben, hanem más autósok is, hiszen ha nincs megfelelően felszerelve a tetőbox, akkor akármikor az út kellős közepére eshet és ez komoly balesetet is okozhat. A biztonság mellett nagyon fontos a tetőbox aerodinamikája is, valamint a megfelelő felépítés, mert ez is biztosítja az optimális mpg-t. A tetőboxok esetében sokat jelentenek az árak, tehát ha egy minőségi tetőboxot szeretne, akkor nem érdemes spórolni a pénzzel, hiszen az olcsóbb darabok nem valami megbízhatóak ezért az ön és mások biztonsága is ezen múlik. Válasszon olyan tetőboxot amilyenre vágyik és ne sajnáljon egy jobb minőségűt beszerezni.