AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Maxxis

Maxxis gumiabroncsok

 

A márkanév alatt kiváló minőségű és világszerte ismert gumiabroncsok készülnek, amelyeket a legjobb tesztlaboratóriumokban ellenőriznek, mielőtt a felhasználókhoz kerülnének.

1967 óta nyomul a gumiabroncs piacon

A Maxxis nem egyik napról a másikra lett világszerte ismert gumiabroncs gyártó, amely a világ 180 országában értékesíti termékeit. Az 1967-es alapításától kezdve következetesen és nagy elánnal törekedett egyszerre a folyamatos növekedésre, a piaci térnyerésre és ezzel együtt termékei minőségének és gyártási technológiájának állandó fejlesztésére. A következetesség és a kitartás gyümölcse, hogy a Maxxis-t ma a világ vezető gumiabroncs gyártói közé sorolják, és termékei mindenütt a megbízhatóság és a minőség szinonimájának számítanak.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Maxxis nyári és téli gumikat:

Irány a bolt

 

Maxxis gumi kereső

 

Saját fejlesztésű termékek és színvonalas ügyfélszolgáltatás

 

A Maxxis termékeit maga fejleszti, és a legkorszerűbb technológiával gyártja le. Ez azonban a minimum, amit a cég maga elé tűzött, mivel a legfontosabbnak azt tartják, hogy a vevőikkel folyamatos és gyümölcsöző együttműködést tudjanak kialakítani, aminek lényege az odafigyelés a partnerek igényeire, és a lankadatlan törekvés a meglévő vevők megtartására a folyamatos kapcsolattartással. Ettől is erős a Maxxim márkanév, amely immár évtizedek óta nemzetközi védelem alatt áll, mint a minőségi gumiabroncs védjegye.

 

Hostess lány Maxxis gumiabroncsokkal

Modellek a versenyautó körül