AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mann freciousplus

Mann FreciousPlus pollenszűrők

 

Az utastéri levegőszűrők, más szóval pollenszűrők legfőbb feladata, hogy megszűrjék az utastérbe áramló levegőt, s ezáltal távol tartsák a minket körülvevő levegőben szálló allergén anyagokat, porszemcséket. A Mann FreciousPlus pollenszűrői kiemelkedő teljesítményt nyújtanak ezen feladatokban, hagyományos társaikhoz viszonyítva. Garantált védelmet biztosítanak az allergiás reakciókkal, köhögéssel, tüsszögéssel, szemviszketéssel szemben.

 

Páratlan megoldás a felsőkategóriás autók számára

 

A Mann kimondottan felsőkategóriás autók számára fejlesztette ki FreciousPlus termékcsaládját. A hagyományos pollenszűrőkkel szemben ez a termékcsalád nem csak az utastérbe szálló porszemcséket és polleneket, esetleg szagokat tartja távol, hanem szinte 100 százalékban köti meg valamennyi allergén anyagot. Mindemellett még a penészgombák és baktériumok elszaporodását is meggátolja az autó belsejének levegőjében. A pollenallergiától, szénanáthától szenvedő vásárlóink most már minden évszakban "fellélegezhetnek" a Mann FreciousPlus pollenszűrőknek köszönhetően, melyek szinte teljesen kiszűrik még a finom porszemcséket is.

A Mann természetes polifenol bevonattal látja el a termékcsalád pollenszűrőit, melyek mintegy ketrecként működnek az allergének számára, hiszen bezárják ezeket az anyagokat. A FreciousPlus szűrők egy kiegészítő, antimikrobiális bevonatot is kapnak, mely meggátolja a tápanyagfelvételt, így a különböző gombák nem tudnak elszaporodni.

 

A Mann FreciousPlus pollenszűrők felépítése

 

Három réteg alkotja ezeket a pollenszűrőket. Az első a részecskeszűrő réteg, melynek szűrőanyaga a pollen, por, lemorzsolódó gumidarabkák, tehát a nagyobb részecskék mellett még a legapróbb részecskéket, pl. a finom port is kiszűri. A második a prémium minőségű aktív szenes réteg, melynek granulátuma távol tartja a kellemetlen szagokat, illetve a káros gázhalmazállapotú anyagokat, például a kén-dioxidot, ózont és nitrogén-oxidokat is. Végezetül a biofunkcionális réteg következik, mely a szabadon kószáló allergén anyagokat köti meg. Ez a bevonat nem engedi a táptalaj kialakulását a baktériumok és penészgombák számára.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Mann FreciousPlus pollenszűrőt:

Irány a bolt