AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lauber

Lauber alkatrészek, generátorok, önindítók

 

Lauber Ltd - egy autóalkatrészeket forgalmazó lengyel cég, amely 1994-es alapítása óta rendkívül sikeresen működik, és ma már Lengyelország egyik legnagyobb ipari vállalkozása. 

Lauber - Kiváló minőség, alacsony áron

Lauber logóAz, hogy viszonylag gyorsan piacvezető lett Lengyelországban, és termékei Közép- és Kelet-Európa szerte mindenütt ismertek és kedveltek lettek, a jó ár-érték aránynak köszönhető. A siker egyben bizonyítja is, hogy a Lauber termékei jó minőségűek. A cég kezdetben a motor olyan elektromos alkatrészeinek felújításával foglalkozott, mint például a gyújtáselosztó, a generátor vagy az önindító, később azonban fokozatosan stratégiát váltott, és ma egyaránt készít felújított és új alkatrészeket, a termékek választéka pedig jelentősen kiszélesedett, a cégnél hagyományosnak számító elektromos motoralkatrészektől az ablaktörlő motoron át a féltengelyig számos alkatrészt forgalmaznak. Kínálatunkban a legnépszerűbb Lauber termék a kormánymű.

 

Mit jelent az autóalkatrészek felújítása?

Az APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association), vagyis az autóalkatrész felújítók nemzetközi szövetségének definíciója szerint a felújítás egy használt alkatrész magas műszaki színvonalon történő újragyártása olyan minőségben, hogy funkcionalitása és műszaki paraméterei megfeleljenek a teljesen új alkatrészekének. A Lauber ma már több mint 10 000 alkatrészt gyárt - felújítottat vagy újat - a különböző autókhoz, amivel lefedi az európai piac igényeinek 95 százalékát.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Lauber generátorokat, önindítókat:

Irány a bolt
 

Lauber alkatrészek vázrajza