AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kraftmann

Kraftmann akkumulátorok

 

Kraftmann márkanév alatt forgalmazzák a Johnson Controls, Inc. akkumulátorainak egy csoportját. A márkanevet az amerikai cég olyan egyéb márkák mellett birtokolja, mint a Varta, vagy a magyar gyökerű Perion.

Minőségüket világcég garantálja

Kraftmann akkumulátorA márka mögött álló amerikai multi nem csak a folyamatos innovációt, a műszaki technikai fejlődést és azt biztosítja, hogy az autóipar igényeihez mindig gyorsan alkalmazkodó akkumulátor legyen a Kraftmann, de lehetővé teszi azt is, hogy a márka az autóipar teljes szegmensét lefedje. Nagy előnye, hogy a Varta és a Perion gyártási tapasztalatait és kapacitásait veszi igénybe, terméke ugyanott készül, ahol a többi kiváló akkumulátor, és a kereskedelmi hálózata, szervizháttere is támaszkodik a többi világmárka vívmányaira ezeken a területeken.

Német minőség, kedvező áron

Ha semmi más nem állna a márka mögött csak az, hogy a Varta és a Bosch üzemeiben készül, már az is elég lenne ahoz, hogy az akkumulátor felhasználói megnyugodjanak a várható minőségét illetően. Valójában azonban ennél sokkal többről van szó. A tulajdonos, a Johnson Controls valamennyi márkáját azonos intenzitással fejleszti, és mindannyiuk számára hozzáférhetővé teszi a tudomány legfrissebb vívmányait, valamint a multinacionális vállalat széles szegmensben kiépített fejlesztési bázisát. Az sem elhanyagolható, hogy a Kraftmann a világpiac minden zugába eljut. Ez felmérhetetlen mennyiségű tapasztalathoz juttatja a felhasználói oldalról, ami gyorsan visszacsatolható a fejlesztésbe és a gyártásba.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Kraftmann akkumulátort:
Irány a bolt