AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Délmagyar cikk 2011.02.25.

A Kovács Autóalkatrész Kft. Thule kínálatáról. A síszezonra vagy a tavaszi túrákra készülőknek hasznos lehet betérni a Kovács Autóalkatrészhez, ahol nemcsak megvásárolni, de akár bérelni is lehet a legmodernebb Thule csomagtartókat.

A síszezonra vagy a tavaszi túrákra készülőknek hasznos lehet Thule tetőboxot vásárolni.

A síszezonra vagy a tavaszi túrákra készülőknek hasznos lehet betérni a Kovács Autóalkatrészhez.

A Kovács Autóalkatrész bemutatótermében kiválasztott csomagtartót mindjárt fel is szerelik, hogy az ügyfelek meggyőződhessenek arról, a megfelelőt választották-e. A bérlés is nagyon kényelmes és praktikus: naponta 1000 Ft-tól választhatnak a készletből Thule tetőboxot.

A Thule csomagtartók a síelők, a snowboardosok és a kerékpározók számára is könnyebbé tette horizontjuk kiszélesedését: magukkal vihetik kajakjaikat, kenuikat és szörfdeszkáikat. A csomagtartó rendszerekkel, tetőboxokkal és szerelvényekkel egy nagyobb és sokoldalúbb világot fedezhet fel. Bármely termék, mely a Thule nevet viseli, a legapróbb részletig ellenőrizve van valóságos helyzetekben, a legkeményebb feltételek mellett is, és elszállítja felszerelését egyszerűen, biztonságosan és elegánsan.

A Kovács Autóalkatrész bemutatótermében könnyedén megtalálhatja az Ön autójához szükséges Thule tetőtartót és kiegészítő elemeit. Egyszerűen csak ki kell választani a megfelelő autómárkát és évjáratot, valamint a pontos típust.

Ne pakolja zsúfolásig csomagtartóját vagy gépkocsija utasterét! A tetőboxok ötletes megoldások sokféle szállítási problémához. Nemcsak könnyen fel- és leszerelhetők, de megkímélik Önt csomagjai autóba zsúfolástól. A Thule választékában mindent megtalál a tágas exkluzívtól az erős rövid, robosztus és kényelmesig.

Thule: fedezzen fel egy tágasabb világot


 Nagy helyre van szüksége? Ha nagy családja van, vagy olyan a hobbija, mely nagy helyet igényel, egyik nagy méretű boxunkat ajánljuk, mint a Thule Atlantis 900.

Thule Vision 850.

Thule Vision 850.


 Síelni megy? A megoldás a hosszú, karcsú tetőbox, mint a Thule Pacific 500-as? Az egyik legvonzóbb, legkarcsúbb boksz az utakon.

Thule Evolution XT 500.

Thule Evolution XT 500

 

 Elég egy rövid boksz? Ebben az esetben egy rugalmas boksz lehet az ideális megoldás a legkülönfélébb szállítási megoldásokhoz, mint a Thule Pacific 100-as.

Termékjellemzők:
- Szabadalmaztatott gyorsrögzítő rendszerek: mint például a Power-Click és a Power-Grip a gyors és biztoságos rögzítés érdekében.
- Dual-side rendszer: mely lehetővé teszi a boksz mindkét oldalról való nyitását.
- Tágas és áramvonalas kialakítások a kiváló stabilitás, valamint csökkentett légellenállás és szélzaj érdekében.
- A Thule boxok előretolt helyzetéből adódóan a gépkocsi csomagtérajtaja teljes mértékben nyítható marad.
- Biztonságos központi zárrendszer: Minden box 6 zárodó ponttal rendelkezik. A kulcs csak akkor távolítható el, ha minden pont zárva van.


 Síléctartóra van szüksége?

Termékjellemzők:
 

- extra széles nyomógomb: A nyitógombot vastag síkesztyűben is tudja működtetni. A legtöbb síléctartón alapfelszereltség.

- Kicsúsztatható, így könnyebbé teszi a fel és lerakodást. A Thule Xtender 739 olyan elcsúsztatható funkcióval rendelkezik, mely segítségével Ön úgy végezheti a rakodást, hogy nem kell a gépkocsi felé hajolnia.
- Hajlíthatóság a kisebb légellenállásért. A Thule Aerotilt 5310 olyan egyedülálló funkcióval rendelkezik, mely csökkenti a légellenállást, amikor a síléctartó használaton kívül van.
- Elegendő hely a magas kötéseknek is. A Thule Deluxe olyan síléctartó, mely 25 mm-el megemelhető, a Thule Snowpro Uplifted pedig eleve 30 mm-rel magasabb. Így nagyban csökkentettük annak lehetőségét hogy, sielésor megkarcolja gépkocsi tetejét.

 

Thule: fedezzen fel egy tágasabb világot!

Thule: fedezzen fel egy tágasabb világot!

Gépkocsi hátfalára szerelhető kerékpártartók.

 

- Megemelt kerékpár rögzítés: A kerékpárok magasított elhelyezése nem takarja a rendszámtáblát és a hátsó lámpákat. Standard tulajdonság a BackPac és a ClipOn High kerékpártartóknál.
- Rögzítő kit: Tökéletes rögzítést tesz lehetővé különböző gépkocsi típusokhoz. Standard a Thule Back Pac kerékpártartónál.
- Gyorskioldó kar: Könnyebbé teszi a kerékpártartó hajlítását/összehajtását. Standard a Thule BikeOn, HangOn, ClipOn, és a Freeway kerékpártartóknál.
- Váztartó: A kerékpárt maximálisan leszorítja, a vázat kíméli. Standard a Thule EuroClassic, BikeOn, Backpc és ClipOn High kerékpártartóknál.
- Pattintható rögzítő rendszer: Nagyon könnyű és gyors rögzítést tesz lehetővé. Standard a Thule ClipOn High ls ClipOn kerékpártartóknál.

Forrás: Délmagyar.hu - http://www.delmagyar.hu/pr/thule_fedezzen_fel_egy_tagasabb_vilagot/2203951