AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Délmagyar cikk 2010.11.02.

A Kovács Autó Bosch Szakszerviz új gumiszervize gyors, precíz, megbízható - mégis olcsó. A gumiszerelés, a gumijavítás és a kerékkiegyensúlyozás mellett vállalnak felni javítást és a gumik, a kerekek tárolására is megoldást nyújtanak.

Kovács Autó Bosch Car Service és gumiszerviz egy helyen

Kattintson a képre a nagyobb méretért!A téli gumik nemcsak havas, csúszós utakon jelentenek nagyobb biztonságot, hanem a száraz, esős és hideg időben is jobban tapadnak. Ne várja meg az első hóesést, cserélje le időben a nyári gumiabroncsokat télire a Kovács Autó Bosch Szakszerviz új gumiszervizében. A téli gumin a futófelület barázdái mélyebbek, és a jobb havas tulajdonságok érdekében sokkal több bemetszést találunk rajta, mint a nyárin. Hóban, fagyban nyári gumival többszörös is lehet a fékút a téli abroncshoz képest! A legveszélyesebb felület a jég, ami a havas útnál kétszer, a száraznál viszont nyolcszor csúszósabb!

Kovács Autó Bosch Szakszerviz – gumiszerviz felsőfokon

Ha mindig az évszaknak megfelelő abroncsokat használ, és időben cseréli a téli és a nyári gumikat, mindkét készlet élettartama megnő. Két szett gumiabroncs akár háromszor is tovább tart, ha betartjuk a két legfontosabb tanácsot. Tudni kell, hogy a sós, lúgos latyak öregíti az abroncsot, csökkenti az élettartamát, ezért rendszeresen tisztítsa meg a téli gumikat. Ugyanilyen fontos, hogy az éppen nem használt gumikat megfelelően tárolja – ebben is segít a Kovács Autó Bosch Szakszerviz. A Kovács Autó Bosch Szakszerviz a legmodernebb, segédkarokkal felszerelt Bosch kerékszerelőt és a digitális kijelzővel felszerelt, teljesen elektronikus Bosch kerékkiegyensúlyozó berendezést használja.

Profi kerékszerviz - gumiszerviz felsőfokon

A Kovács Autó Bosch Szakszerviz a profi kerékszervizét használja. Ez a teljesen automata készülék a megfelelő választás a széles abroncsokkal végzendő munkákhoz. Műszaki tartalma pneumatikus szerelőoszlop, változtatható abroncseltávolító kar és négyzetes rögzítő tányér, melyek egészen 15" szélességig lehetővé teszik a kerékszerelést. A TCE 4460-ön 12“-30“ felniátmérő kívülről történő felfogatása lehetséges. Még a legproblémásabb abronccsal is kényelmesen dolgozhatunk az opcionális kiegészítő kar és a nagy teljesítményű motor révén. A sokoldalú felhasználás és a biztonság érdekében a TCE 4460 két óra szerinti és azzal ellenétes forgási sebességgel rendelkezik. A pneumatikus felni elengedés védi a felnit a szerelés közbeni sérülésektől. A nagyméretű abroncsok problémamentes leszerelése és a terepjáró felnik hosszirányú beállítási lehetősége további pluszt jelentenek az ügyfelek számára.

Kovács Autó Bosch Szakszerviz - gumiszerviz felsőfokon - KÉPGALÉRIAKovács Autó Bosch Szakszerviz - gumiszerviz felsőfokon - KÉPGALÉRIA

Kerékkiegyensúlyozó a legmagasabb színvonalon

WBE 4420-as elektronikus kerékkiegyensúlyozó készüléket digitális kijelzővel szerelték fel. Ezzel az elektronikus kerék-kiegyensúlyozóval személyautókon, motorkerékpárokon és kishaszon járműveken végezhetünk balanszírozást, 1200 mm átmérőjű, 21" felniszélességű, max. 80 kg tömegű és 12"-30" felni átmérőjű kerekeken. Az új vezérlőpanel egyedi funkció-billentyűkkel és nagy fényerejű, digitális kijelzővel gyors és egyszerű navigálást tesz lehetővé. Kilenc személyautó és két motorkerékpár program (valamint match és split) áll rendelkezésre. Az elektronikus mérőkarok pontosan felveszik a kerék adatait, meggyorsítva a mérés folyamatát. Miután a védőburkolatot lecsuktuk, a mérés elindul és néhány másodperc elteltével a kiegyensúlyozatlanság értékei megjelennek. A készülék több kezelő általi párhuzamos használatát a szoftver támogatja.


Kovács Autó Bosch Szakszerviz - gumiszerviz felsőfokon - KÉPGALÉRIA

Forrás: Délmagyar.hu - http://www.delmagyar.hu/pr/kovacs_auto_bosch_szakszerviz_8211_gumiszerviz_felsofokon/2186526/