AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Délmagyar cikk 2013.03.12.

Délmagyar.hu cikke a Kovács Autó Bosch Car Service tavaszi felkészítéséről

Felkészült a jó időre?

Tavaszváró akciók a Kovács Autó Bosch Car Service-nél - GALÉRIAKevesen tudják és még kevesebben foglalkoznak vele, mi történt az autójukkal a tél folyamán! Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot. A nyári gumik felszerelése előtt érdemes ellenőrizni az autó futóművet, mivel a tél folyamán az fokozott igénybevételnek volt kitéve a kátyús utakon - hívja fel az autósok figyelmét a Kovács Autó Bosch Car Service. A gépjárművek első és hátsó futóművének állítása egyaránt fontos. Az autó használatakor a felfüggesztés és futómű is deformálódik, kopik, elhasználódik. Megváltozhat a kerék dőlése, összetartása. Ha a futómű rosszul van beállítva, akkor a felfüggesztéseket, a gömbfejeket, a lengéscsillapítót, a gumikat és a kerékcsapágyakat nagyobb terhelésnek teszi ki, így a gépjármű karbantartási költségeit is növeli. Évente egyszer, illetve 10-15 ezer kilóméterenként ajánlott beméretni és átvizsgáltatni mind az első, mind a hátsó futóművet, mert ilyenkor rejtett hibákra is fény derülhet. Ha ezeket a problémákat időben orvosolják, a gépjármű fenntartási költségei csökkenthetők, a vezetés biztonságosabbá, élvezetesebbé válik. A szerviz gépparkjában megtalálható a 3D elven működő BOSCH FWA 4630. Ezzel a korszerű és nagyfokú méréspontosságot biztosító futóműállító géppel a személygépkocsik és a kishaszonjárművek futómű­vének vizsgálata jelentősen felgyorsítható.

 

- A személygépkocsi műszeres futóműbeállítását most a tavaszi akció kapcsán 6.600 forintért végezzük el, az ezt megelőző futóművizsgálat az akció keretében ingyenes. Amennyiben az ügyfeleink nálunk vásárolják meg a nyári gumigarnitúrát, akkor a futóműbeállításért csak 5000 forintot kell fizetniük - árulta el Nagy Zoltán, vezető szerelő. A Kovács Autónál ráadásul a gumicserét is évek óta igen kedvezményesen, kerekenként 1000 forintért (15"-ig) végzik el, ami magában foglalja a kerékkiegyensúlyozást is.

 

Ahogy beköszönt a jó idő, fokozatosan használják egyre többet a klímaberendezéseket az autósok. Mielőtt bekapcsoljuk a klímát, érdemes felkeresni a Kovács Autó Bosch Car Service-t: - Mindenképpen ajánlott a klíma gáznyomást illetve a hűtőközeg állapotát leellenőriztetni. Szükség esetén pedig egy lefejtés-feltöltéssel a klíma karbantartást elvégeztetni, amihez ózonos klímafertőtlenítés is jár - teljesen ingyen.

 

A folyamatosan fejlődő weboldaluk hamarosan online gumiabroncs áruházzal is bővül, de az elmúlt időszakban így is számos, a felhasználó számára hasznos újításon esett át. - Kibővítettük az oldal kereső funkcióit, így már nem csak az autótípusra vagy egy termékcsoportra lehet rákeresni, de akár cikkszám vagy az alkatrész gyáriszáma alapján is böngészhetnek a vásárlóink. Így a vevők néhány kattintással megtalálják, hogy a gyári alkatrészeket milyen utángyártott alternatívákkal lehet helyettesíteni. Nem beszélve arról, hogy online vásárlás esetén akár 45 százalékos kedvezmény is elérhető a kisker árhoz képest - árulta el a cégtulajdonos, Kovács István. Az oldalon garázs funkció segíti a vásárlást: az autónknak csak egyszer kell megadni az adatait, amit elment a rendszer, így a következő látogatáskor már nem kell újra bepötyögnünk az adatokat, elég "kigurulni a kocsinkkal a garázsból". A márka és brand bemutató is megkönnyíti a böngészést: a Kovács Autó Bosch Car Service szakemberei egytől-ötig értékelik az egyes márkákat, amit minden termék mellett megtalálhatunk, illetve az egyes márkákról külön oldalakon olvashatunk részletes információt.

Tavaszváró akciók a Kovács Autó Bosch Car Service-nél - GALÉRIA

A további fejlesztéseknek köszönhetően a vásárlást könnyítendő hamarosan elektronikus úton történhet majd a fizetés, a mostani utánvételes megrendelés helyett. Keresse fel a Kovács Autóalkatrész Kereskedelmi Kft. weboldalát, és rendelje meg a keresett autóalkatrészt, majd dőljön hátra: az alkatrészek nagy részét legkésőbb másnapra házhoz szállítják.

 

Bosch Car Service - Magyarország legismertebb márkafüggetlen szervizhálózata

Napjainkban a világ 132 országában működő több mint 10 ezer Bosch Car Service legnagyobb ereje a korszerű diagnosztikai berendezéseken túl a magas szintű szakmai felkészültség és tapasztalat. A Bosch a Bosch Car Service koncepciót, mint teljes körű szerviz-szolgáltatást nyújtó autószervizt a kilencvenes évek végétől indította el. Magyarországon a Bosch Car Service hálózat a legismertebb márkafüggetlen szervizhálózat. A mai kor fejlett elektronikus vezérlésű járművei megkövetelik a magas szintű és folyamatosan kontrollált szaktudást. Ügyfeleinek első osztályú műszaki megoldásokat, értékes szolgáltatásokat és kiváló minőséget nyújtanak.

 

Bosch Car Service szolgáltatások:
Időszakos szerviz; karbantartás; hibakeresés; diagnosztika; javítás; általános mechanikai átvizsgálások; Bosch alkatrészek kiskereskedelmi értékesítése


Magyarország legismertebb márkafüggetlen szervizhálózata
• Gyári minőségű alkatrészek és szolgáltatás kedvező áron
• Gyárival megegyező javítási technológia
• Garanciás és garancián túli javítások
• Bosch garancia


 Forrás: Délmagyar.hu - http://www.delmagyar.hu/pr/felkeszult_a_jo_idore/2323821/