AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kobe Bryant rajong a Ferrarikért

A Los Angeles Lakers csapatának visszavonult játékosa ellátogatott az olaszországi Maranelloba, a Ferrari gyárába, ahol kipróbált egy pár új Ferrari modellt.

 

Több modellt is kipróbálhatott a Lakers sztárja

 

Kobe egy pár hónappal a Ferrari meghívása előtt vonult vissza a kosaras világból, de ez nem jelenti azt, hogy egy percig is unatkozna.  Örömmel fogadta az olasz cég meghívását, a képek és videók pedig alátámasztották, hogy rendkívül jól érezte magát az extra gyors sportkocsikban, utas és sofőrként egyaránt. Az NBA sztárkosarasa először egy F12tdf-et próbált ki, amely 2.9 másodperc alatt 60 mérföld/h sebességre gyorsul, a végsebessége pedig elérheti a 211 mérföld/h-t, ami valljuk be, félelmetesen gyors.

Kobe Bryant a Ferrari gyáránál

 

Nem csak az autózás volt a program

 

Habár Kobe Bryant nagyon élvezte a gyorsabbnál gyorsabb modellek tesztelését, nem ez volt az egyetlen dolog, amibe betekintést nyert. Az autózás mellett megnézhette a különböző Ferrari modellek tervezését és gyártását is, valamint történelem leckét is vehetett a gyárról és a márka sok éves sikereiről. A kosárlabdázó nagyon jól érezte magát a cégnél, de ez nem csoda, hisz rajong a Ferrarikért, amit az is bizonyít, hogy 2012-ben vásárolt is egyet. Emellett egy Lamborghini és egy Bentley büszke tulajdonosa. Ki tudja, talán egy pár év múlva saját személyre szabott Ferrariban fogja tölteni nyugdíjas perceit. Amennyiben ez előfordul, reméljük a Kobe modellen megtalálható lesz a 24-es szám is, így emlékezve a Los Angeles Lakersnél eltöltött évekre.