AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kabat

Kabat tömlők

 

A cég a lengyelországi Poznańtól alig 60 kilométerre gyárt gumiabroncsokat és belső gumikat, valamint egyéb gumitermékeket, története az 1983-as évig nyúlik vissza.

Használt gumiabroncsok futózásával kezdték

Kabat logóA céget, amelynek ma több mint 30 ezer négyzetméteres gyártócsarnoka van, az a két Kabat testvér irányítja, akik gumiabroncsok futózásával kezdték a pályafutásukat a 80-as évek Lengyelországában. Három évtizeddel később már korszerű nagyüzemet vezetnek, amely saját fejlesztésű és gyártású gumibelsőket és abroncsokat, valamint egyéb gumitermékeket gyárt, már nem csak lengyel, de külföldi vevők számára is. A gumiabroncsok piacán még a kezdeti lépéseket teszik, de a gumibelsők terén már piacvezetőnek számítanak Európában. Összesen 700 embert foglalkoztatnak, köztük magasan képzett szakembereket, mérnököket. Saját minőségellenőrző laboratóriumuk őrködik a termékek színvonala fölött.

 

Már a tengeren túl is értékesít

Hosszú éveken keresztül csak a hazai piacra gyártott. Később eladásaikat kiterjesztették a szomszédos országokra. Elsősorban Csehországra, Szlovákiára és Litvániára. Mára azonban már Európa minden országába szállítanak, és megvetették a lábukat az Egyesült Államok piacán is. A cég stratégiájában a 2000-es évek elejére vezető helyet vívott ki magának az export. Jelenleg ez határozza meg a minőségi és a termékfejlesztési célkitűzéseiket, mivel a Lengyelországon kívül értékesített termékek aránya eléri a 70 százalékot.

 

Keressen kiváló minőségű tömlőket gépjárművéhez:

Irány a bolt

 

Kabat tömlő termékcsalád