AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Janmor

Janmor gyújtás alkatrészek, gyújtókábelek, gyújtótrafók, gyújtótekercsek

 

A Janmor a világ egyik vezető gyújtókábelgyártó vállalata. A lengyel fővárostól, Varsótól mintegy 100 kilométerre fekvő nagyváros, a Łódz szomszédságában fekvő Pabianice ad otthont a vállalkozásnak lassan 30 éve.

A Janmor 1987 óta foglalkozik gyújtókábelek és tartozékaik gyártásával

A cég szinte kivétel nélkül minden autómárkához ajánlja a termékeit. A kábelek, gyújtáskábel készletek mellett teljes gyújtószerkezetek, gyújtástrafók és gyújtógyertyák forgalmazásával is foglalkoznak. Ehhez a világ legjobb gyártóitól szerzik be a szükséges alkatrészeket, részegységeket. Ennek köszönhetően mindenből, mindenkinek a legjobbat tudják ajánlani és óriási választékban. Nagy előnyük, hogy mindent raktáron tartanak, ami azt jelenti, hogy összes terméküket azonnal raktárról szállítják, nincs várakozási idő.

 

Janmor gyújtás alkatrészek webáruháza

Keresse meg az autójához megfelelő Janmor gyújtás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Janmor a világ 30 országában

A Janmor jelenleg termelésének felét exportálja a világ 30 országába. Gyújtókábeleik két technológiával készülnek. Az egyik az úgynevezett ProLine, amely szilikonos szigetelést és védőburkolatot jelent. A másik az úgynevezett EcoLine, ami EPDM szigetelést és védőburkolatot takar. Ez utóbbi egy gazdaságos változat, amelyet az ilyen alkalmazásban érdekelt megrendelőknek fejlesztettek ki. A cég legnagyobb erőssége a termékeinek minőségében, a cég professzionális menedzselésében rejlik. Valamennyi területen szinte minden elismerést bezsebeltek már, de a legbüszkébbek arra, hogy 5 alkalommal nyerték el a vállalati FAIR PLAY díjat országukban.