AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Itt az új 2018-as Mercedes-Benz G-osztály

A csaknem mindent megjárt ikonikus Mercedes-benz G-osztálya már majdnem 40 éve van a piacon, és most először vetik alá teljes újratervezésnek.

 

Jövő a múltból

Habár az első fotók az új G-osztályról azt mutatják, hogy nem sokban tér el elődjétől, azt rögtön meg tudjuk állapítani, hogy a következő generációs modell már sokkal szélesebb lesz. Ez elkerülhetetlen, hisz a 2018-as G-oszály új futóművel fog rendelkezni, amely célja a stabilitás javítása lesz, valamint a szélesebb modell utastere sokkal nagyobb kényelmet is biztosítani tud majd. Az új G-osztálynál tehát sok újdonságot is találhatunk, viszont egy pár szerkezeti elemhez ragaszkodnak a tervezők, hisz ezek az 1979-es első modellhez vezethetők vissza.

Fotók a Mercedes-Benz G-osztályról

 

 

Belső felépítés

Nézzünk be egy pillatra a motorháztető alá is, és csodáljuk meg az újításokat. A 2018-as G-osztály természetesen a legújabb Mercedes-Benz által gyártott műszereket fogja használni, a kényelmi és szórakoztató rendszereit pedig az E-osztálytól kölcsönzi. A Dél-Franciaországban tesztelt járműn véghezvitt változtatások lehetővé tették, hogy a modell 400 kilóval legyen könnyebb, miközben sokkal szélesebb és nagyobb férőhellyel rendelkezik. Habár a G osztály már a kimúlás felé hajlott, és egy pár évvel ezelőtt majdnem teljes búcsút vehettünk tőle, szerencsére a nagy kereslet miatt a gyártó céget meg lehetett győzni az újításról, ami nem jött rosszul, hisz a 2018-as modell egyelőre nagy sikernek örvend és az igazi rajongók minden reménye is benne van.