AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Iskra

Iskra izzítógyertyák csúcsminőségben

Csúcsminőségű Iskra izzítógyertyák

A HIDRIA AET d.o.o., Tolmin (Slovenjia) gyár több mint ötven éves múltra tekint vissza, és dízel programját már több mint 20 éve forgalmazzák Magyarországon Iskra márkanév alatt. A Hidria üzletpolitikájában kiemelt szerepet tölt be a kutatás és fejlesztés, és ennek köszönhetően ma már több európai autógyár gyári beszállítója. A Hidria gyár az utóbbi 15 évben óriási fejlődésen ment keresztül, és szinte minden ismert európai autógyár gyári beszállítójává előlépett. Gyártósora, laboratóriuma és termékei világszínvonalúak, folyamatos fejlesztőtevékenységével elnyerte a 2012/2013-as év Európa leginnovatívabb cége címet. Az autóalkatrészeket a gyár Automotive technológia részlegében fejlesztik és gyártják, melynek fő profilja a különböző típusú izzógyertyák. Mivel ugyanazon az automata gépsoron gyártják őket, az utángyártott termékeik is csúcsminőségűek. Az Iskra vezető szerepet tölt be az utángyártott izzógyertyák piacán, melynek 98%-át fedi le, több, mint 300 típussal. Ezzel szemben a második helyen álló Beru csak 297 típushoz, az NGK 226 típushoz, a Bosch pedig csak 201 típushoz gyárt helyettesítő terméket. Termékeik 85%-át exportálják, elsősorban Európába, de ugyanúgy jelen vannak USA, Kína és Oroszország piacain is. Jelenleg az utángyártott piac forgalmának több mint 20%-át tudhatja magáénak az Iskra, a cél 2020-ra 39%.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Iskra izzítógyertyákat:

Irány a bolt

 

Nyomásérzékelő csúcsminőségű Iskra izzítógyertyák

Az Iskra nyomásérzékelő izzógyertya – PSG – legnagyobb előnye a csúcstechnológiás szenzor, amely az égéstérben keletkezett nyomás adatait továbbítja a motor vezérlőelektronikájának és ezen adatok segítségével éri el a motor az optimális tüzelőanyag-befecskendezést és égést, ezáltal csökkenti a káros anyagkibocsátást is.

 

 

 

Iskra Hidria PSG izzítógyertyák Hirschmann csatlakozó
A dízelmotor égésterében keletkező nyomásról fogad be információt és juttatja el az autó vezérlő elektronikájába.
ASIC (Alkalmazás Specifikus Integrált Áramkör)
Az égéstermékből származó analóg kimeneti jel és nyomásadatok szabályozásáért és átalakításáért felelős.
Nyomásérzékelő
A gyertya középső részében foglal helyet, a nyomóerőt alakítja át elektromos értékekké az integrált áramkörnek.
Izzórész
Ugyanaz a funkciója, mint a klasszikus izzítógyertyáknál, de készülhet fém és kerámia változatban is.

 

 

Hidria - Iskra az első számú gyári beszállítója számtalan autómárkának világszerte

A Hidria AET gyára 2006 óta az 1. számú beszállítója a PSA konszernnek (EURO 4 és 5 motorok), és emellett 100%-ban gyári beszállító a következő európai autótípusokhoz: Citroën, Peugeot, Ford DV4C, 1,4 Hdi, a Citroën, Peugeot, Jaguar, Land Rover DW12C,2,2 l Hdi, a Renault K9K 1,5 dCi motorjaihoz melyeket még Nissan, Dacia és Mercedes kocsikba szereltek, valamint a FIAT és GM EURO 6 -os 1,3 SDE és a PSA Peugeot, Citroën EURO 6-os DV 1,4 és 1,6 Hdi motorjaihoz.

 

Iskra Hűtőfolyadék izzítógyertya

 

A francia, német és olasz autókhoz gyári beszállító a hűtőfolyadék izzógyertyáival (Fluid Heaters) melyeket a másodlagos piacon is ugyanolyan kedvező áron forgalmaz, mint a többi típusú izzógyertyát. Emellett még meg kell említenünk az adagolóleállító mágnesszelepeit Bosch és CAV adagolókhoz, valamint lángizzító fáklyáit teherautókhoz.

 

Cikkszám eltérések

A Hidria AET ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. Izzítógyertyáit  Nyugat-Európában HIDRIA márkanéven forgalmazza és így található meg 2011 óta a Tec-doc katalógusban is. Pl. HIDRIA cikkszám 13 721 657 megegyezik a 11 721 657 ISKRA cikkszámmal.
 

 

Hidria - Iskra a dízel autók szolgálatában

 

Automotive references - Hidria

Hidria Dieseltec references
Referencia Referencia
Renault automotive references - Euro 5 & 6 Iveco automotive references - Euro 5 & 6
Renault EURO 5 és 6 -os dízel motorok kizárólagos gyári beszállítója. Fiat IVECO -nak 70% -os gyári beszállítója.
Peugeot, Citroen automotive references - Euro 5 & 6 Fiat, Opel automotive references - Euro 5 & 6
2006 óta első számú PSA kizárólagos beszállítója az E4 és E5 -ös motorokhoz. Az Euro 6-os Fiat és Opel SDE 1,3 motorjainak 100% -os beszállítója.
Iskra brand - total involment in IAM Iskra brand
A gyár termékei Hidria márkanéven szerepelnek a Tec Doc katalógusban.
Pl. 13 721 166 Hidria cikkszám megfele az Iskra 11 721 166 cikkszámnak.
Az Iskra vezető szerepet tölt be az utángyártott izzógyertyák piacán, melynek 98%-át fedi le, több mint 300 típussal. Ezzel szemben a második helyen álló Beru csak 297 típushoz, az NGK 226 típushoz, a Bosch pedig csak 201 típushoz gyárt helyettesítő terméket.
Hidria for OEM

Sales in Europe in million euro

Az jelenleg az utángyártott piac forgalmának több mint 15%-át tudhatja magáénak, a cél 2016-ra 31% és 2020-ra 39%. Áruforgalom eloszlása millió euróban világszerte