AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Törzsügyfeleinknek hozom - viszem szolgáltatás

Törzsügyfeleinknek hozom - viszem autószerviz szolgáltatásunk keretében autóját egyeztetett helyszínről elhozzuk és a szervizelés után vissza is visszük, amikor kéri.

Mit is jelent valójában a hozom-viszem szerviz szolgáltatás?

Szolgáltatásunk kizárólag Szeged és külterületére érvényes, törzsügyfeleink részére. Nem szeret autószervizbe járni, vagy nincs ideje, esetleg különböző hibákkal nem akar több szervizbe rohangálni? Mi megtesszük ön helyett ingyen! Akár van második autó a családban, akár nincs, szervizbe menni stresszes dolog. Megvárjam? Ha eljövök, hogyan és mikor menjek vissza? Kérjek meg valakit, hogy jöjjön értem vagy vigyen oda? Belefér az időmbe, vagy el kell kéredzkednem, szabadságot kell kérnem? Ezekre a kérdésekre biztosítunk önnek megoldást! Szegeden és környékén a Kovács Autószerviz választ ad ezekre a kérdésekre. A legegyszerűbb a helyzet a tervezhető szervizmunkák esetében. Lejárt a műszaki, meg kell újítani. Csak egy telefon, és elmegyünk autójáért, a teendőket, illetve az átvizsgálás során eddig fel nem tárt problémák, hibák szervizelési költségeit és alkatrész árakat egyeztetjük a tulajdonossal. Végül elvisszük vizsgáztatni autóját, és a rendezett papírokkal visszük vissza a megadott címre. Ez egy viszonylag egyszerű eset. 

Autóját elhozzuk és visszavisszük javítása után.Kovács Autó Bosch Car Service


Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87.

 

Tel.: +3662/554-000
E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autószerviz nyitvatartás

Hétfő-Csütörtök: 08:00-17:00
Péntek: 08:00-16:00

Hozom-Viszem szolgáltatást szeretne igényelni és árajánlatra van szüksége? Töltse ki a szerviz időpont / árajánlatot kérek űrlapunkat.

Autóján megjavítunk bármit és beszerzünk minden alkatrészt, megkeresve a legolcsóbb megoldásokat

Ha időszakos szervizre van szükség, vagy éppen hosszabb külföldi út, nyaralás előtt kell átvizsgálni az autót. A hozom-viszem szolgáltatást tulajdonképpen az ilyen esetekre találták ki. De messze nem csak erre. Cégünk több évtizedes tapasztalataira, kiépült, megbízható és hatékony kapcsolatrendszerére alapozva kijelenthetjük, szinte nincs olyan a gépkocsi üzemeltetésével kapcsolatos helyzet, amelyre ne tudnánk hatékony megoldást kínálni. Az természetes, hogy minden autójavítással kapcsolatos munkára vállalkozunk, ebben a formában is, legyen szó motorról, elektromos alkatrészről, gumiról, kényelmi berendezésről és kőfelverődésről. Hívjon bennünket, és minden rendben lesz. Akkor is érdemes a hozom - viszem szolgáltatásra bízni az autót, ha egy alaposabb takarítás, külső-belső mosás, gumiápolás a program és ha még a polírozás vagy a kárpittisztítás is esedékes! Na ilyenkor már nem a megvárom, pikk-pakk kész lesz a megoldás. Tehát szóljon, és megyünk a kocsiért.
Autójáért elmegyünk és teljeskörű szervizelésben részesül.

Autójának minden problémájára tudunk megbízható megoldást ajánlani.

Karosszériamunka, esetleg fényezés, alváz- és üregvédelemmel együtt, autó dekorációs matricák, design tervezés, tuning, vagy a kipufogórendszer szorul nagyobb javításra, vagy éppen csak egy átalakítást szeretne. Esetleg a biztosítót is be kell vonni a folyamatba. A bonyolult nem azt jelenti, hogy megoldhatatlan. Éppen ellenkezőleg: az ilyenkor felmerülő sok utánajárással összevetve sokkal inkább és sokkal egyértelműbben tudunk ajánlani Önnek végigjárt, ismert tapasztalatokkal rendelkező kedvező árú megoldásokat. Így még költséghatékonyabb és időtakarékosabb lesz autójának ügyintézése, hiszen az arányokra kell gondolni: az ár, az idő, az utánajárás, az idegeskedés arányaira. Számtalan autóval kapcsolatos munkákat végző partnereinket tudjuk bizalommal ajánlani. Tekintse meg a Kovács Autó Bosch Autó Szervizünk által kínált szolgáltatásainkat.

 

 

Autóját hozzuk és visszavisszük, de a szervizelés ára ezzel nem lesz több!

Mindez nem kerül többe, mintha Ön intézné magának, hiszen ha már szervizelte nálunk autóját, akkor ezzel a szolgáltatással az Ön bizalmát és elégedettségét háláljuk meg térítésmentesen. A csomagban nyújtott szolgáltatások, a remek alkatrészárak, a partnerkedvezmények, a kapcsolatok révén létrejövő feltételek képezik azt a szolgáltatási környezetet, amelyben a végszámla összege semmiképpen nem lesz magasabb, mint ha valaki egyenként, maga járna utána az egyes feladatoknak és próbálna megoldást találni. Sőt: meg merjük kockáztatni: általában olcsóbb lesz. A legsúlyosabb helyzet – az autósnak is – az, ha a kocsi saját erőből már nem mozog. Ilyenkor amúgy sincs más megoldás, mint vinni. És ha a végén hozzák is vissza a megjavított, rendbe tett, felújított kocsit? Érdemes számolni!
Ügyfeleink töretlen bizalma garantálja szolgáltatásaink minőségét.

Visszatérő ügyfeleink elégedettsége a garancia szolgáltatásaink minőségére 

Aki alaposan elmélyed a weboldalunkon megtalálható tartalmakban, az maga is megtalálhatja mindezt. Vagyis ennek a szolgáltatásnak a keretében nem kínálunk semmi olyat, amire eddig is ne lett volna mód. Itt az autó átvételének és visszaadásának módja az újdonság, illetve az sem, hiszen erre eddig is volt lehetőség, csak kevesen éltek vele. De ha nagyon kellett egy csereautó, ha a kocsi vontatására, szállítására, helyszíni javítására volt szükség, régi ügyfeleinknek általában eszébe jutott a Kovács Autó. Most viszont az jár jól, aki előre átgondolja, hogy mire van feltételül szüksége az adott féléves időszakban, mi válik esedékessé, és ha egy-két napra így is, úgy is le kell mondania valami hiba miatt az autóról, mit érdemes egy füst alatt megoldani. Ennek megfelelően célszerű megválasztani az időpontot, átbeszélni a teendőket.

Széles partnerhálózat, több évtizedes szakmai tapasztalatok Szegeden

Még egy dolgot kell itt megemlíteni: nem mindent magunk végzünk, van amit a partnerekre bízunk. De ezeket a partnereket ismerjük. Az áraikat is. Nem arról van szó, hogy majd valaki kikalapálja ügyesen, lefújja egy garázsban azért olcsóbb. A megbízóink bizalma a legfontosabb, az elvégzett munkáért mi állunk helyt, és majd mi érvényesítjük, ha esetleg szükség van rá, a jogos igényt a partnerrel szemben. Alighanem hatékonyabban, nagyobb érdekérvényesítő erővel, mint az utcáról betérő kuncsaft. Tehát Szegeden és környékén, ha gond van az autóval, akkor hozzuk, szervizeljük és visszük vissza az elégedett tulajdonoshoz.