AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hogyan teheti szebbé autóját tisztítással?

Ha autója egy kicsit fáradtnak tűnik és egy kis törődést, odafigyelést igényel, akkor itt van néhány tipp, amit megfogadhat annak érdekében, hogy autója úgy nézzek ki akár újkorában. Nem ön az egyetlen, aki ezzel a problémával találkozik, hiszen minden autó beporosodik és fáradt kinézetű néha, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy a gépkocsi minél hamarabb visszanyerje természetes szépségét és tisztaságát, mindezt ráadásul néhány óra alatt elérheti, és nem is kell egy vagyont fizetnie érte.

Az autómosás és a kerekek mosása

Bár az autómosás egy egyértelmű és egyszerű lépésnek tűnik, mégis rengeteg gépkocsivezető halogatja ezt azt mondván hogy „ha megmosom, holnap újra koszos lesz”, viszont nem ez a megfelelő attitűd, tehát ha úgy látja, hogy poros az autója, akkor inkább hajtson el a legközelebbi autómosóba, vagy mossa meg saját maga otthon, de ne hagyja, hogy autója elhagyatottnak tűnjön, hiszen az önt is minősíteni fogja. A kerekekkel nehezebb bánni hiszen rengeteg a keskeny hely és emiatt nehéz is takarítani, különösen akkor, ha a zsír vagy piszok elérte a kerekek belsejét is. A kerekek tisztításához rengeteg szert lehet kapni, viszont a leghatásosabb talán az Sct GUMIÁPOLÓ 650 ML lehet, ami biztosítja, hogy könnyedén lehessen eltávolítani a piszkot mindössze néhány fújás segítségével.

Szépítse autóját tisztítással

Az ablakok tisztítása és a krómozás tisztítása

Az ablakok mosásához az old-school módszert érdemes elővenni, ami azt jelenti, hogy fogjon meg némi újságpapírt és rakjon erre egy kis ablaktisztítót majd ezzel törölgesse az ablakokat. Ennek viszont van egy kockázata: a vizes újságpapír odaragadhat az ablakokhoz, ami szintén nem előnyös, de ez csak ritkábban fordul elő. Ha ezt szeretné elkerülni, akkor ott van a PINGO SZÉLVÉDŐ TISZTÍTÓ / ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 1000 ML, ami képes az üvegfelületeket egy hidrofób környezetté változtatni ahol a víz egyenesen csak lefolyik. A krómozás akkor van az autón, amikor szeretnénk, hogy egy kis extra fénye legyen járművünknek, viszont ezt is a lehető legjobb állapotban kell tartani, hiszen csak így maradhat meg a megfelelő hatás. A krómozás nagyon könnyen karcolódik, és nagy mennyiségű piszok és zsír is lerakódhat rajta, ezért érdemes ilyenkor is egy jobb minőségű tisztítót beszerezni, ami majd tisztán-tartja a gyönyörű krómozást. Emellett az autó bőrüléseit is érdemes rendszeresen tisztítani, hiszen nemcsak az autó külsejének kinézete fontos.