AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nyakpárna az autóban, avagy hogyan lehet kényelmes az utazás

Elgémberedett nyakkal kiszállni az autóból egy hosszú utazást követően borzasztó kellemetlen lehet. Ráadásul, ha éppen egy nyaralás helyszínére érkezünk meg így, el is ronthatja az első napot a fájdalom. Van azonban egy kényelmi megoldás, amely pár ezer forintból kiküszöböli ezt a problémát: az autóban használható nyakpárnával bárki számára kényelmesebbé tehetőek a hosszú utak.

 

Ha a repülőgépeknél hasznos, miért ne lenne az autózáskor?

 

Minimális anyagi befektetéssel is lehet nagyot emelni a hosszabb autóutak komfortérzetén, méghozzá olyan megoldással, amely mindenki számára ismert, mégis kevesen használják személygépkocsiban. Talán azért, mert nem az autózás világában a leginkább megszokott. Egy nyakpárna ugyanis leginkább akkor tűnik fel egy filmben, ha valaki repülőn utazik, és ott szeretne kényelmes helyzetet felvenni. Egy hosszabb üléssel járó út során így pihenőt adhatunk a nyakunknak, amelyet minden oldalról megtámaszt a kialakításában sokféle verzióban létező nyakpárna. Ha viszont a repülőgépeknél hasznos, miért ne lenne az autózás esetén? Egy nyakpárnával sokkal elviselhetőbbé tehetőek a hosszú autóutak, amelyek során az ember számos testrésze megmacskásodik, így a nyaka is – ugyanilyen hasznos kiegészítő lehet a szintén a repülőutakról ismerős szemtakaró és füldugó. Választható memóriahabos és felfújható kialakítás, de bármelyik verzió mellett döntsön, alig kerül majd pár ezer forintjába, egy tízezresből pedig az egész családnak bevásárolhat webáruházunk kínálatából. 

 

Nyakpárna

 

A sofőröknek persze nem ajánlott elaludni, de számukra is van megoldás

 

Merthogy van nyakpárna külön a gyerekeknek is, például aranyos, pingvines mintával, amelyet imádnak majd hordani a kicsik, ezzel pedig az utazás is nagyobb örömmé válik. Aki valaha feküdte már el a nyakát kocsiban elszunyókálva, az tudja, mennyire bosszantó ez a helyzet – érdemes tehát megelőzni egy ilyen hasznos alkalmatossággal. A sofőröknek persze nem ajánlott elaludni a volán mögött, számukra így olyan megoldás létezik, amely a vezetéshez legjobb pozícióban támasztja meg a fejet, nyakat. Az tény, hogy az emberi nyaknak nem tesz jót az autózással együtt járó igénybevétel, erről mindenkinek lehet tapasztalata. Nagy könnyítésnek bizonyulhat minden olyan segédeszköz, így leginkább egy fejpárna vagy nyakpárna, amely tartósan rögzíteni tudja a fej pozícióját. Megéri kipróbálni, mindenkinek ajánljuk hosszabb utazás, nyaralás előtt. Meg aztán a repülőre is jó lesz, ha esetleg arra kerülne sor.