AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hitted volna? Az ausztráloknak nagyon tetszik a Skoda Superb!

A cseh autó 9/10-es, tehát majdnem tökéletes osztályzatot kapott az egyik vezető ausztrál szakportál pontozásán, ez jobb, mint amit például a Mercedes, az Audi vagy a Toyota most vizsgált modellje elért, igaz, az ár-érték arány is fontos szempont.

 

A Skoda Superb használata felér egy kincskereséssel

A caradvice portál elsősorban azt emelte ki, hogy a Skoda Superb megjelenése visszafogott, egyáltalán nem hivalkodó, az ember nem is gondolná, amíg el nem kezdi használni, mennyi remek dolog van benne elrejtve, szerintük olyan ez, mint a kincskeresés. A Cseh Köztársaság messze van, a Skoda csak egy egészen kis szereplő az ausztrál piacon, még szerviz sincs elég és a vevők sem ismerik. Éppen ezért fontosnak tartották hangsúlyozni, hogy az ott kevésbé ismert márka az Audi, a Porsche, a Bentley és a Lamborghini "rokona", hiszen szintén a Volkswagen csoporthoz tartozik. 

Skoda Superb 140TDI Wagon

Kiemelkedő az ár-érték arány

A szerző egy hétig vezette a 2016-as Skoda Superb 140TDI Wagont. Az autót méltató írás szerint a Skoda Superb esetében kiemelkedő az ár-érték arány, a felszereltsége vetekszik a prémium márkákéval, miközben persze jóval olcsóbb, akár egyes középkategóriás autók helyett is meg lehet vásárolni. Előnye még, hogy tágas, kényelmes és praktikus, és persze tele van elektronikus berendezésekkel, a WiFi hotspottól a háromzónás légkondiig. A csendes dízel motor fogyasztása is kedvező, egyetlen komolyabb hibaként azt említették, hogy a kerekek zaja kissé beszűrődik. A vevők meggyőzése tehát beindult, most már "csak" azt kellene megoldani, hogy a távoli kontinensen is legyen elég Skoda autókereskedés és szerviz.