AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

JP auto blue

JP auto blue márkanév alatt a Jász-Plasztik Kft. téli ablakmosó folyadéka rejtezik. A JP a Jász-Plasztik Kft. egyik márkaneve, amit az ablakmosók mellett a saját gyártmányú, vagy Kínából importált akkumulátoraira is használja.

A JP auto a Jász-Plasztik Kft. leányvállalata

A JP auto, amely 1996-ban kezdte meg Mercedes-Benz gépkocsik és transzporterek forgalmazását, majd 2005-től a KIA személygépkocsik árusításával bővítette kínálatát egy jászberényi 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. A cég nem csak autókat, de alkatrészeket és tartozékokat is forgalmaz. Mivel autó akkumulátorokat is gyárt és értékesít, nem túl nagy profilbővítést jelent, hogy ablakmosó folyadékok forgalmazásán túl, saját maga is kever egy-két fajta, immár elismerten jó minőségű ablakmosót, mint amilyen a JP auto blue is, amelyet nagyon könnyen fel lehet ismerni a benzinkutaknál kék színéről és a messziről is jól látható JP auto monogramról.

 

Keresse meg autójához megfelelő JP auto blue téli szélvédőmosó:

A JP auto blue nagyon jó ár-érték arányt képvisel

A téli szélvédőmosó friss illatú, amely kiválóan alkalmas a gépjárművek üveg és polikarbonát felületeinek tisztítására. Összetétele: víz, alkoholok, monoetilén-glikol, tenzid és egyéb adalékok, színező anyagok. A magyar klímaviszonyoknak teljesen megfelelő tartományban, mert mínusz 20 fokig alkalmazható folyadék igen jó ár-érték arányt képvisel. A teljesítményéhez képest kifejezetten olcsó, tehát gazdaságosan alkalmazható, főleg, ha valaki sokat utazik télen, és gyakran kell az ablakmosó tartályt újratölteni. Természetesen van nyári változata is, amely nagyon jó minőségű rovaroldó adalékot is tartalmaz.