AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

A használt Audi A3 elképesztően tartja az árát

A jelenleg kapható Audi A3, amely a 8V melléknevet viseli immár 5 éve van gyártásban, úgy, hogy szép számmal lehet találkozni a piacon használt változataival, amelyek feltűnően jól tartják az értéküket.

Drága az Audi A3

Ha valaki az Audi A3, komplett kategóriában keres járgányt, akkor azzal fog szembesülni, hogy a több évet futott és százezer kilométer fölötti A3-as modellek ára magasabb, mint a kategóriában versenyző más márkák vadonatúj modelljeinek árai a szalonban. Mindeközben mégis nehéz a használt piacon az A3-asok között választani, mivel – egyrészt – valamennyi kiváló állapotban van, a belső kialakításuk remek, színvonalas anyagában és kivitelezésében, a kocsi kiszolgálása praktikus, minden gomb és kar a helyén, viszont – mivel rendkívül nagy variációs lehetőség van a modell megrendelésénél – minden darab más és más.

Drága az Audi A3

Csábító a széles választék is

És akkor még nem beszéltünk az erőforrásokról, amelyekből egy tucatnyi a választék és van a benzines és a dízel mellett hibrid és földgázzal hajtott is. A benzineseknél hengertérfogat az 1 liter és az 1,4 liter között van, ami 105 és 140 lóerőt képes teljesíteni. A dízel motorok között az S3 és az RS3 viszont már 310 vagy 367 lóerőt is tud. Természetesen kézi és automata sebességváltók között lehet választani. Az úgy nevezett Königsweg változatban az autós maga döntheti el út közben, hogy éppen a sportos vagy inkább a komfortosabb futóművet részesíti előnyben. És persze az extrák: automatikus parkoló, ülésfűtés, tempomat, multimédia megoldások, a ráfutást megakadályozó rendszer stb. Jó válogatást!