AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gielle

Gielle szűrők olcsón rendelhetőek webáruházunkból, tekintse meg minőségi kínálatunkat és alacsony árainkat és keresse meg autójához szükséges alkatrészeket!

Gielle szűrők márka ismertetője

Az olasz euroGielle cég 20 éves tapasztalattal gyárt levegő és pollenszűrőket gépjárművek és haszongépjárművek számára. A cég sikere az ISO 9001:2008b szabvány által biztosított minőségben és a rugalmasságban rejlik, a termékválaszték a vásárlók igényeinek megfelelően lett kialakítva. Az euro Gielle által kidolgozott és szabadalmaztatott SIVENTO pollenszűrők kétrétegű szűrőréteggel fém vázra épülnek, amelyek ennek köszönhetően kiváló szűrési tulajdonságokkal rendelkeznek. A választékban aktívszenes és hagyományos kivitelű pollenszűrők is találhatóak.

 

EuroGielle 1995-ben kezdte meg tevékenységét a Siventi márkanév alatt. 2000-ben az előző Cavarzere telephelyről az új adriai, 1000 négyzetméteres területre költözött. A vállalat 2001-ben egy felvásárlás keretében meg tudta kezdeni a rost és szén szálas szűrők gyártását. A vállalati menedzsment és a termelési folyamatok gondos átszervezésével sikerült megszerezni a TÜV 9001:2008 minősítést. 2007-ben az épületet tovább bővítették 3200 négyzetméterre, ezt 2016-ban pedig sikerült megduplázni egy második emelet építésével. 

 

Keresse meg autójához megfelelő Gielle szűrőket: